Zenélés helyett cipőt vettünk a lányokkal, és életünk döntése volt

Az elmúlt években nagyon jól összekovácsolódott a baráti társaságunk. Négyen vagyunk benne srácok, és négy barátnőnk is a csapat tagja. Bár vannak közös programok is, a leggyakrabban az a menet, hogy a fiúkkal mi zenélünk, addig a lányok meg plázáznak.

Ez eddig egy elég költséges felállás volt, egyikünk sem volt így túl nyugodt a zenélés közben, tudván, hogy közben a párjaink a mi bankkártyáinkkal mászkálnak egy olyan központban, ahol egy évnyi fizetést is el tudnának költeni.

Így egyszer úgy döntöttünk, hogy velük tartunk, és kicsit csökkentjük a költségeket. Ennek az lett a vége, hogy kerestünk inkább egy webáruházat, mert rájöttünk a fiúkkal, hogy a pláza nem a mi pályánk, és jobban szeretünk hazaiként játszani.

Ez a döntés vezetett el minket a cipomarket.hu/noi/csizma oldalra. Ekkor még nem is tudtuk, hogy ez az oldal mekkora változást hoz majd az életünkben.

A cipomarket.hu/noi/csizma oldalon is annyit válogattak a csajok, mintha végigjárták volna az Árkád összes boltját, de mégis fele annyit költöttek.

A hosszas válogatás abból adódott, hogy a webshop nagyon széles kínálatot tud felmutatni, a nagy spórolás pedig abból, hogy brutál jó akciók vannak. Amint beléptünk az oldalra, kapásból egy 25%-os kedvezményt hirdető plakát jött szembe velünk, aztán meg egy ablak, ami 10%-ot ígér egy hírlevél feliratkozásért, majd pedig még lejjebb görgetve egy másik hirdetés, amiből kiderül, hogy az oldalon nem ritka a 60%-os akció sem.

HATVAN!

Ahogy ezt a számot olvastuk, kikerekedett a szemünk a fiúkkal, és pacsiztunk egyet. Éreztük, hogy mekkora mázlink van, hogy rátaláltunk az oldalra. Ekkor még csak remélni mertük, hogy lesz olyan termék, amibe beleszeretnek a lányok, mi meg jó áron megvehetjük nekik. Mivel az oldal rengeteg márkát sorakoztat fel, néhány óra alatt a csajok ki is választották a kedvenceiket.

Bár pénzt költöttünk, egyetlen nap alatt összesen 50.000 Forintot spóroltunk. Ha nem jön ki a matek, elmondom hogyan csináltuk.

Szerencsére megtalálható volt a cipomarket.hu/noi/csizma oldalon a lányok összes kedvenc márkája, és még nagyobb szerencse, hogy ezekre igen nagy leárazás vonatkozott. A négy lány 5 pár cipőt vett, egyenként több, mint 10.000 Forintos kedvezménnyel. Már nem azért, de cipőnként megspóroltuk egy átlagember napi bevételét!

Ha azt nézzük, a pénzköltés így is úgy is bekövetkezett volna, és azt mondják, hogy minden el nem költött forint profit. Szóval kerestünk ma 50.000-et a srácokkal, a lányok meg gazdagodtak 5 pár cipővel. Mekkora biznisz.

Ha ez nem lenne elég, egy nagyon megbízható céget találtunk, ahol felhasználóbarát felületen könnyen lehet cipőket vásárolni, amit egyébként gond nélkül visszaküldhetsz, ha nem tetszik.

Nagy kincs manapság egy ilyen oldal, tényleg el vannak szállva az árak, de ha itt vásárolsz nem lehet okod panaszra. Biztosan találsz olyan márkás cipőt, amit nagyon jó áron szerezhetsz meg.

Ha nem hiszed el, hogy mennyit spóroltunk ezen az egy vásárláson, csekkold te is az oldalt, vásárolj be a párodnak, és legyél Te a jófej!