Zenekarunk új weboldala

Zenekarunk alakulása óta rengeteg fellépést zárhattunk magunk mögött.  Egy koncert után a zenekarral össze szoktunk ülni egy kis iszogatásra, magunk dicsérése gyanánt.  Ilyenkor mindig megbeszéljük az otthoni dolgokat, hiszen én azt vallom, hogy ha nem lennénk ennyire összhangban az életben, akkor a színpadon sem tudnánk így működni. Néha viszont mindenkinek szüksége van a változásokra, ahogy nekünk is.

Sajnos haladni kell a korral, akármilyen nehéz is először megérteni az értelmét. Az internet használat már mindennapos, nekünk pedig most nem pihenésre, hanem még több koncertre volt szükségünk. Így határoztuk el, hogy készíttetünk egy weboldalt a zenekarunk számára, ahol különböző helyekre lehet minket felkérni, és ahol bővebben tudnak olvasni rólunk hallgatóink.

Az utolsó koncertünk után tehát megint csak összeültünk és együtt kerestünk egy olyan szolgáltatást, ami mindannyiunk számára megfelelő lehet. Így botlottunk bele a keresobenelso.hu oldalába, aminek a fő tevékenysége az Online marketing tanácsadás és kivitelezés, és ahol még a képzeletünket is túl szárnyalták. A weboldal nagyon könnyen kezelhető, mégis stílusos és ügyfélcsalogató volt. Szép volt az elrendezés és lényegre törő is egyben.  Szolgáltatásaik közé tartozott a linképítés, weboldalkészítés, keresőoptimalizálás, hirdetés, szövegírás, grafikai tervezés és mindegyik nagyon hasznos tud lenni.

Minket viszont elsősorban a weboldalkészítés érdekelt. A weboldalkészítés a következő módon történik: egyrészt nem sablonból dolgoznak, ez már önmagában szimpatikus, hiszen szeretnénk, hogy az oldalunk egyedi és különleges legyen. Keresőoptimalizált oldalakat készítenek, ez annyit jelent, hogy minőségi szövegekkel dolgoznak, amik megfelelnek a Google elvárásainak. Nem ülnek rajta hónapokig, ez sajnos nagyon sok esetben előfordul, de ők hetek alatt elkészülnek vele.  Nagyon tetszett nekünk, hogy tényleg nem csak pár adatot kérnek el, hanem valóban arra kíváncsiak, hogy mi milyen weboldalra vágyunk magunknak.

A weboldalon részletesen fel van tüntetve az egész folyamat, és az árak menüpontban pedig azt is meg lehet nézni, körülbelül mire számíthatunk, ami szerintünk teljesen korrekt és egyáltalán nincsen elszállva. Úgy döntöttünk, mindenképpen a keresobenelso.hu Online marketing tanácsadás és kivitelezés weboldalt fogjuk megkeresni elképzeléseinkkel, hátha ők el tudják készíteni olyanra, amilyet megálmodtunk. Emellett mindannyian ajánljuk másoknak is, mert nagyon szimpatikus volt számunkra a közvetlensége, profizmusa.