Zenekaros póló az utolsó pillanatban apróhirdetési oldalról

Nincs annál kínosabb, ha az ember pont a saját zenekarjáról nem tud fényképes pólót adni. De velem pont ezt történt meg.

A legjobb haveromnak van egy kislány, aki mondjuk már nem annyira kislány, nemrég töltötte be a 16-ot. Na szóval neki épp mi vagyunk a kedvenc zenekara, és hamarosan jön a névnapja. Ő pedig azt mondta a haveromnak, hogy nem kér semmi mást,csak egy zenekaros pólót akar, amin nagy betűkkel rajta van persze a banda neve, de ha van rajta valamilyen rajz vagy fénykép, az még jobb. A haverom nagy magabiztosan meg is ígérte a lányának, hogy persze, semmi probléma. Gondolta, nem okoz majd nehézséget a póló beszerzése, hisz mást se kell tennie, csak felhív engem, és én, mint a banda egyik tagja, csak lemegyek a pincémbe, és a előrántok egyet az áhított ruhadarabból.

Át is jött hozzám, hogy ő akkor vinné is a ruhát a lányának, de amikor lementem a pincébe, és elkezdtem pakolni a dobozok között, kiderült, hogy ugyan abból a pólóból már egy darab sincs. Valamikor 3 éve csináltattuk, jó régen, és azóta már az összeset elosztogattuk, még nekem sem marad belőle. A haverom már kezdett kétségbeesni, hogy akkor mégis milyen ajándékot tudna szerezni a lányának, amikor ez volt az egyetlen kívánsága. Én is rosszul éreztem magam a dolog miatt, így elhatároztam, hogy segítek neki. Először persze felhívtam a többi bandatagot és a barátaimat, nincs-e véletlenül nekik a pólóból, de náluk sem volt. De egyikük adott egy jó tippet, azt mondta, hogy érdemes lenne megnézni a neten, hátha valaki árul egy darabot.

A haverommal rögtön el kezdtük nézni a netet, és találtunk egy szuper apróhirdetés oldalt, ahol rengeteg különböző termék van. Meg is örültünk, hogy így talán már találhatunk a leányzónak valamit. Szerencsére nagyon könnyű volt asz oldalon navigálni, hisz különböző kategóriákra vannak az eladó termékek. Ki is választottuk, hogy mi egy ruhadarabot szeretnénk venni. Ezen felül még az alapján is lehet szűrni, hogy milyen megyében van éppen a termék. Ami nagyon hasznos, mert a haverom eléggé elfoglalt mostanában, nem is ért volna rá elmenni egy messzi városba a pólóért, akármennyire is kedvezni akart a lányának. Szóval kiválasztottuk a megfelelő paramétereket, beírtuk felülre, hogy milyen terméket keresünk, és nagy szerencsénk volt, mert éppen kilistázott pár zenekaros pólót. Egyik még méretben is pont jó lett a lányára. Persze alaposan megnéztük a róla készített képeket, nehogy hibás legyen, és elolvastuk a leírást is, de úgy tűnt, teljesen jó állapotban van, az eladó szinte nem is viselte egyszer sem. A haverommal le is csaptunk rá, és már másnap el is tudott érte menni. Nem is élt tőle messze az eladó, az egészet egy óra alatt el tudták intézni. Még gyorsabb is volt, mintha a plázában járta volna a boltokat ajándékért. Teljesen jó állapotban volt a póló, szinte mintha új lett volna. A neve napjára oda is adta a haverom a lányának az ajándékot, és az nagyon örült neki, fel és le ugrált legalább 5 percen keresztül, ezt mesélte legalábbis a haverom, de lehet, hogy kissé túlzott.

Nekem is nagyon megtetszett ez az apróhirdetési oldal és az is elképzelhető, hogy én is fogok innen rendelni ezt vagy azt. Nagyon könnyen kezelhető, leginkább ez tetszik benne, és sokkal egyszerűbben megtalál itt az ember bármit, mintha a boltokat járná. Nekem is megtetszett az ötlet, hogy rendeljek magamnak egy zenekaros pólót, amin esetleg valamelyik régi, menő banda képe is rajta van, amit kölyökkoromban szerettem. Pár perc múlva meg is találtam azt a Rolling Stones-os pólót, amit meg szeretem volna szerezni. Ezúttal is nagyon könnyen meg volt a vásárlás, az eladóval gyorsan lebeszéltük az egészet, és két nap múlva már az új pólómban feszítettem a haverok előtt, amikor közösen lementünk a kocsmába lazulni.