Zenekari meló – utazás az életünk

Szerencsére többesszámban beszélhetek, a zenekar a második családom ugyanis, és ez kárpótol mindenért. És az autofelszerelesek.hu a másik dolog, ami nagyon sokat segít mindenben. Mert mióta úgy döntöttem, a hangszer az életem, ezért csak ezzel fogok foglalkozni, mert másban nem vagyok jó végső soron, azóta mindig úton vagyunk, így együtt. Mi és a kocsink. Szerencsére sok koncertünk van. De bármilyen kocsija is legyen bárkinek, ha sokat használja, szüksége lesz az autofelszerelesek.hu webshopjának termékeire!

Anno úgy találtam rájuk, hogy nekem kerékpár kiegészítő dolgokra volt szükségem, mert akkor meg épp annak éltem. Igaz, annak csak hobbiként, de autóval is hordtuk a bringákat, a családdal, hogy külföldön is tekerhessünk, változatos tájakon.

Tőlük minden könnyen beszerezhető volt mindig, és most, a zenekarnak is jól jött ez. Van, hogy több autóval megyünk, van, hogy Ausztriába, szóval hólánc kell, meg ilyesmi. Ha éppen nem is kerékpár kiegészítő ügyben, de ez a webshop engem már nem fog “elereszteni”, annyira jó. És annyit fogok mindig jönni-menni, autózni, utazni. Nem csak munka végett, szeretek is utazni, be kell valljam.

Ezen kategóriák vannak amúgy (többek között): ablaktörlők, autószőnyegek, karosszéria védelmi dolgok, kartámaszok, kerékpártartók, kerékpár kiegészítők, légterelők, táskák, tetőboxok és még épp, hogy csak belefogtam…

Ha szerettek autózni, ahhoz nagy választékban mindig minőségi dolgokat vásárolni, és azokat gyorsan kézhez kapni, mert az autótokat is szeretitek, óvjátok, akkor ez a ti helyetek a neten! Csomagpontra is lehet kérni mindent, és az üzletükbe is, aminek címe: 1047 Budapest Váci út 41.