Zenekar és az éppen megjavított laptopjuk

Kolléganőmék a nyár folyamán esküvőn voltak, mikor máskor, hiszen a nyár az esküvők szezonja. Nagyon készültek rá, mivel a legjobb barátnője ment férjhez. Ezért neki nem csak a vendég szerepe jutott, egyfajta koszorúslányként funkciónál, amit nagyon élvezett, hogy a barátnője segítségére lehetett mindenben. Ezért is tudta meg az este folyamán, hogy a nagy harcok árán megszerzett zenekarnak gondjai támadtak az esküvő előtti napon. Maga a lagzi és a zene is szuper volt, az egész násznép hajnalig ropta a modern és retro zenére egyaránt. A zenekar szuperül teljesített a kolléganőm még szóba is elegyedett velük, ekkor tudta meg, hogy nagy gondban voltak 1 napja, mert elromlott a laptopjuk, amiről vezérlik az egészet.

Nagyon gyorsan szervizt kellett nekik találniuk, ami közel van és meg tudják érteni, hogy ez számukra munkaeszköz és rövid időn belül szükség van rá. Mennyire szerencséjük volt, hogy találtak egy laptop szervizt, ami már az első körben is nagyon imponált számukra, amikor meglátták a honlapjukat, ami iszonyat profi volt. Ez a laptop szerviz tényleg mindenre tudja a választ, gondolta a zenekar és, mint később ki is derült ez így is történt. A honlapjukon megtalálta a zenekar, hogy hány féle problémája, baja lehet egy laptopnak, a felsorolt vagy 30 darab meghibásodás és a baj közül az ő laptopjukra is rá illet jó pár. Meg is nézték, hogy a közelükben merre is található egy üzletük, ahová be lehetne térni és egy személyes egyeztetés alkalmával fel tudják vázolni a helyzetet, valamint itt gyors választ is tudnak adni, hogy javítható -e és, ha igen, akkor milyen időn belül tudják ezt megoldani, mivel szükségük van rá a hétvége folyamán.

A zenekar szerencséjére a laptop szerviznek Budapest területén két üzlete is van az egyik Budán a másik pedig Pesten ezért a pestit választották, mivel ez esett közelebb hozzájuk, nagyon kényelmes ez így mindenki számára, hogy ennyire sok helyen megtalálhatóak és esetlegesen nem kell a városon átutazni.
Be is tértek az üzletbe a laptoppal, elmondták, hogy nagyon akad és nem érzik megbízhatónak a gépet, és így nem tudnak fellépéseket, esküvőket vállalni, mert a végén még kudarcba fulladnak a gép miatt, hogy cserben hagyja őket. Az üzletben tartózkodó alkalmazott teljes mértékben megértő volt, még akkor is segítőkész és ügyfélbarát maradt, amikor a zenekar elmondta, hogy nekik pár napon belül szükségük van a gépre, amelynek működőképes állapotban kellene lennie.

Az üzletben tartózkodó elmondta, hogy mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy készen legyen a laptop. Ez nagyon barátságos hozzáállás volt. Elmondta, hogy először bevizsgálják majd a gépet az egészet, hogy mi baja is lehet, nem csak az elmondott bajokra koncentrálva, hanem egészben, mivel így tudnak biztosra menni és teljes felelősséget vállalni, hogy ténylegesen minden rendben van a géppel.

laptop szerviz

Rövid időn belül jelentkeztek is, és elmondták a zenekarnak, hogy javítható a gép, a zenekar rögvest azt kérte, hogy mindenféleképpen a cég csinálja meg, amilyen hamar csak tudja. Ami öröm az ürüben, hogy a bevizsgálás így díjtalan volt, hogy a gép javítását ez a remek laptop szervizre bízták. És ami még inkább pozitív, hogy az esküvő napjára készen is lett a gép, így a zenekar fel tudott lépni, és a gép remek jól működik, semmi akadás, vagy esetleges lefagyás nem volt érezhető. Így a zenekar az elkészített, frissen kijövő laptoppal tudja tovább folytatni a nyári szezont.