Szingli lettem, és egyből aftát kaptam…

Pár hete lett vége az egyik kapcsolatomnak, ugyan, csak fél évig tartott, de azért örülök, hogy újra szingli vagyok, mert már nem éreztem jól magam. Igazából én szakítottam, úgy gondoltam, hogy én mindent megpróbáltam, de ami nem megy, azt nem kell eröltetni. Amint szingli lettem, rá pár napra el is mentem a barátaimmal a kedvenc zenekarunknak a koncertjére.

 

Már nagyon vártuk, hiszen nem gyakran jönnek Magyarországra, és ez egy óriási nagydolog volt, nagyjából 10 hónappal ezelőtt megvettük már rá a jegyeket is. El is mentünk erre a koncertre, minden óriási volt, ezek a hangeffektek, a fényeffektek, több 1000 ember volt körülöttünk, és egyszerre énekeltük a dalokat, fenomenális élmény volt!

 

Majd a koncert végén úgy döntöttünk, hogy elmegyünk egy kicsit iszogatni, és beültünk egy helyi kocsmába. Mind a négyen nagyon jól éreztük magunkat, és még egy másik társasággal is összebarátkoztunk. A másik társaságban volt egy lány, akivel nagyon sokat beszélgettem, nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak, és úgy nézett ki a dolog, hogy ebből lehet valami. Amikor indultunk el, a végén meg kimentem egy kicsit a hely elé, és beszélgettünk ezzel a lánnyal, akit egyébként Szandinak hívnak, és megcsókoltam. Attól függetlenül, hogy nagyon jól esett nekem ez a csók, komoly bonyodalmakat okozott, ugyanis Szanditól aftám lett.

 

Mivel én vidéki vagyok, és már nem ment vonat haza, ezért az egyik barátomnál aludtam, aki szintén ott volt a koncerten. Amikor mentünk Tibihez, mondtam neki, hogy amikor megcsókoltam Szandit, egyből éreztem, hogy itt valami nem oké, és rá nem sokkal ki is jött az aftám. Tibi mondta, hogy semmi gond, és majd keres nekem valamit erre, nem tudtam hirtelen, hogy mire gondol, de azt mondtam, hogy oké. Tudni kell a Tibiről, hogy nagyon kis házias, sok minden van nála, és biztosan fog tudni adni valamit, ami majd enyhíti egy kicsit ezt az aftát. Miután megérkeztünk Tibihez, adott nekem anaftin gélt, mondta, hogy ezt használjam és biztosan jobb lesz.

 

Sok választásom nem volt, ezért használtam a gélt, és már reggelre éreztem, hogy húzódik vissza az aftám, és meg fog szünni. Reggel a kávézás közben kérdeztem Tibitől, hogy hogy tetszett neki a koncert, jól érezte-e magát, és mondta, hogy igen, neki is nagyon tetszett és ez minden pénzt megért. Majd rákérdeztem egyébként arra is, hogy mikor van neki ideje ezt a sok mindent elintézni. Itt arra gondoltam, hogy nála mindig van gyógyszer, nála mindig van kaja a hűtőben, pedig közben rengeteget dolgozik, és semmi ideje nincs soha.

 

Elmesélte, hogy kaját például már nagyon régóta házhoz rendel, nem szokott bevásárolni járni. És még mondott egy olyat is, amin nagyon meglepődtem, azt mondta, hogy ő még gyógyszertárba se szokott járni. Megkérdeztem tőle, hogy akkor mégis honnan van neki mindig ennyi gyógyszere, többféle fájdalomcsillapító, többféle lázcsillapító, anaftin gél, stb. Mondta Tibi, hogy van egy nagyon jó kis online patika és mindent onnan szokott megrendelni. Nos, bevallom én előtte még nem is hallottam online patikáról. Elmesélte, hogy ő is nagyon érzékeny, mármint a szája, és többször kap el sajnos aftát úgy, hogy figyel rá, hogy ne igyon más után, illetve ne érje semmi fertőzés a száját. De sajnos ő se tudja mindig kiküszöbölni, mint ahogy én sem, és ezért tart otthon anaftin gélt. Megmutatta a laptopján, hogy melyik holnapról szokott rendelni, és melyik cég az.

 

A prevenció patika nevű cégtől szokott rendelni, mondta, hogy mindig egy-két napon belül kihozzák, illetve így, hogy több mindent rendel, elér egy bizonyos összeget, ezért már a kiszállításért sem kell fizetnie. Megkértem őt, hogy mutassa meg, hogy működik itt a rendelés, majd erre kinevetett. Nem igazán értettem, hogy mi olyan vicces ebben, hiszem nem értek hozzá, itt még nem rendeltem, és ugyan sokszor használom az internetet sok különböző dologra, úgy gondoltam, hogy ez nem egy nevetséges kérdés, és ezt el is mondtam neki. Erre azt válaszolta, hogy ha nekifutottam volna egyedül, rájöttem volna, hogy szinte még egy majom is tudja használni, annyira egyszerű a rendelés folyamata. Végigzongoráztam az oldalt és rendeltünk neki egy újabb adag gyógyszert, közte volt anaftin gél is, és én csináltam a rendelést, majd beláttam, hogy ez tényleg pofon egyszerű. Azóta én is csak a prevenció patikától rendelek mindenféle recept nélkül kapható gyógyszert!