Pizzakemencéért mentünk Tapolcára

Meséltem már, hogy az egyik zenész barátomnak van egy pizzériája? Gondolom az nem meglepő, hogy a zenélés mellett mással is foglalkozik, manapság már keveseknek adatik meg, hogy csak a zenéből megéljen.

Szegény nem olyan rég elég nagy bajba került, mivel a pizzakemencéjük javíthatatlanul tönkrement, ami végül is nem csoda, hiszen egy nagyon régi berendezésről van szó.

Azt mondta, hogy egy ideje készült már a váltásra, így nem érte felkészületlenül az eset, amikor a hétfői zenekari próba során az étteremből felhívták. Meglepődtem milyen higgadtsággal kezeli a szituációt, de ő csak egyszerűen felment az rdealer oldalára, megnézte a pizzakemence kínálatot, és pillanatok alatt ki is választotta az új kemencét.

Mesélte nekem, hogy egy bejegyzésben olvasott arról, hogy az egyik legnagyobb partnere az rdealernek az olasz Cuppone márka, akik ’63 óta foglalkoznak pizzakemencékkel, és a kemencékhez tartozó alkatrészekkel is, azt hiszem, hogy a sok-sok évtizedre való tekintettel a hozzáértésük vitathatatlan.

A legtöbb pizzakemence már elektromos működésű, de úgy alakították ki őket, hogy az elkészült pizza a fatüzelésű kemencéhez hasonló élményt nyújtson.

Az rdealer oldalt még néhány héttel ezelőtt találta meg, amikor már szóba került a pizzakemence leváltása. Ez a cég már közel 30 éve van a piacon, szóval már 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a vendéglátóipari termékek területén. Kizárólag magas minőségű prémium termékekkel foglalkoznak, amikről a barátom nagyon lelkesen mesélt nekem.

Végül arra is megkért, hogy menjek el vele Tapolcára, mert bár szerinte jó pizzakemencét nézett ki az oldalon a részletes leírásnak köszönhetően, még is csak jobb lenne személyesen megnézni és egy szaktanácsadó véleménye is jól tud jönni.

Amikor a bemutatóterem közelében jártunk azon agyaltam, vajon hová fogunk parkolni, de amikor odaértünk, örömmel vettük tudomásul, hogy van ügyfél parkolójuk, így nem kellett a környéken keringeni parkolóhelyért. A bemutatóteremben a fogadtatás nagyon barátságos volt, a termékekről való tájékoztatás során pedig rájöttem arra, hogy valóban sikerült egy nagy szakmai tapasztalattal rendelkező céget találnia a barátomnak.

A bemutatóteremben már minden gyorsan történt. Átbeszélték az igényeket, megnézték a termékeket, majd pedig megtörtént a vásárlás. Így elég gyorsan sikerült pótolni a pizzériában a pizzakemencét, aminek a vendégek is nagyon örültek.

Szerintem nagyon megérte elmenni Tapolcára, egy olyan bemutatóteremben találtam magamat, amilyenbe még soha nem jártam. Rend, tisztaság, precíz és magas szakértelemmel rendelkező kiszolgálás várt ránk.

rdealer