Mostanában filmnézéssel ütöm el az időmet, végre egy magyar oldalon!

Mostanában igazán rákaptam a filmnézésre és végre találtam egy olyan oldalt, ahol vannak Online filmek -Teljes filmek magyarul! Hadilábon állok az idegennyelvekkel, vagy a filmet nézem, vagy arra koncentrálok, hogy megértsem a szöveget, a kettő együtt nem megy. A felirat még jó megoldás lenne, de elég rossz a szemem, így elég sokat ront az élményen, ha mindig hunyorognom kell, hogy lássak végre. Ezért kifejezetten örültem, mikor az egyik barátom megmutatta ezt az oldalt, ahol rengeteg sok filmet lehet megnézni, online, magyarul.

A filmek és sorozatok mind nagyon jó minőségben vannak felrakva, így nem kell azzal harcolnom, hogy egy nagyobb monitoron szétesik a kép. Fáradtan is tudom élvezni a filmeket, mert nem kell folyamatosan a feliratokra és a színészek mondandójára koncentrálnom. Sokkal egyszerűbb így az egész. Tudom, hogy nem valami népszerű vélemény, hogy a szinkronos filmek jobbak, mint az eredeti nyelven, felirattal kiadott filmek, de én sokkal jobban szeretem őket. Sokkal egyszerűbb megérteni, és amúgy is a magyar szinkron általában híresen jó szokott lenni az egyes alkotásokhoz.

Online filmek - Teljes filmek magyarul!
Online filmek – Teljes filmek magyarul!

Sajnos amúgy sem olyan filmeket és sorozatokat nézek, amiknek a szókincse túl könnyen érthető lenne. Mondjuk, már nem kell ezen aggódnom és rágódnom, hiszen itt van nekem a mozi.ma, ami elhozza a legjobb filmeket a hálószobámba, kényelmesen, gyorsan a kanapéról, az ágyból tudom nézni őket. Olyan sok film van az oldalon, hogy egy jó pár évig nem fogok unatkozni. És amúgy is láttam, hogy már a legnagyobb kasszasikereket is feltöltötték az oldalra egy rövid, részletesebb ismertetővel együtt. Ebből pedig arra merek következtetni, hogy bizony ezeket a filmeket is fel fogják tölteni, amint azok elérhetővé válnak.

Minden filmhez van leírás és értékelés is, így nagyon gyorsan választani lehet közülük ahhoz mérten, hogy éppen mihez van kedve az embernek. Sőt, ha viszonylag konkrétabb elképzelésekkel tespedünk le a kanapéra egy átdolgozott, kemény munkával teli nap után, akkor a kereső segítségével akár műfajon belül is tudunk keresni, így sokkal egyszerűbb és gyorsabb a filmválasztás folyamata. Pedig én nem vagyok egy egyszerű eset, nagyon sokat szoktam azon agyalni, hogy mit nézzek és miért pont azért, hogy mihez van kedvem, és minden filmet alaposan átnyálazok, a legtöbb oldalon ugyanis általában csak megjelenési évek szerint tudtam keresni, de a legtöbb filmen mindig találtam valami kivetni valót.

Sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudok most kiválasztani, mert a legapróbb részleteket is be tudom állítani. És nem kell azzal sem több időt eltöltenem, hogy szinkronos, vagy feliratos verziót keressek, hiszen itt minden magyarul van. Nem véletlen, hiszen egy magyar oldalról beszélünk.

A filmezős-sorozatozós estéim így megmenekültek, mos megint nézhetek filmeket ahelyett, hogy a zenére, az új dalokra és darabokra koncentrálnék. De nem tehetek róla, kinek van ilyen melegben kedve a munkához? Még ha nagyon szeretek is zenélni, azért nekem is kell néha egy kis pihenés. A filmekből pedig akár még ihletet is meríthetek!