Megújult a kedvenc hangszerüzletem raktára

Miért lettem zenész? Megpróbálom elmondani gyorsan. Kiskoromban, akármikor csak leültem a zongora mellé, nagyapám sok dalt játszott nekem rajta és énekelt is sokszor. Volt egy kedvenc dallamom, amit mindig kértem tőle, hogy adjon elő. Olyankor lekuporodtam hozzá a földre a játékaimmal körbevéve és csak néztem, ahogy az öreg ujjai simogatják a fényes billentyűket. Egyszer, mikor véletlenül felhajtva felejtette a zongora fedelét, azonnal felmásztam a székbe és visszajátszottam ezt a számomra oly kedves dallamot. Megjegyeztem – mert oly sokszor láttam – hogy merre, hol, hogy mozognak az ujjai és tudat alatt megtanultam ezt a csodás számot. Na ez volt a pillanat, mikor eldöntöttem, ha felnövök, zenész leszek.

Az új munkahelyem és az első felelős feladat

Azóta megtanultam gitározni is és az énekhangomat is folyamatosan fejlesztem, kiderült ugyanis, hogy abszolút hallásom van. Van egy zenekarom is, pár barátommal alapítottuk 5 éve, eddig még csak a környékbeli fiatalok között vagyunk ismertek, de szeretnénk kitörni ebből a közegből és inkább nemzetközi vizek felé evezni. Ehhez azonban pénz kell, nem is kevés. Mivel a családjaink nem a felső tízezer szülöttei, ezért keményen meg kell küzdenünk minden forintért. A zenekar összes tagja dolgozik valamit a zenélés mellett, én például egy hangszerüzletben tevékenykedem. Ebből az üzletből szerezzük be a zenekarral a hangszereléshez szükséges dolgokat, mint például erősítőket, így kézenfekvő volt, hogy mikor megláttam, hogy bolti asszisztenst keresnek, rögtön jelentkeztem is a hirdetésre. Azért is választottam ezt az állást, mivel sok zenész és producer megjelenik az üzletben, reménykedtem, hogy hátha sikerül találnunk valakit, aki esetleg lát bennünk potenciált és elindít minket a híressé válás útján. De ezen kívül is szeretek itt dolgozni, mert nagyon jó fejek a munkatársaim, korrekt a főnököm és érzem, hogy befogadtak engem. Múltkor egy igazán felelősségteljes feladatot bízott rám a felettesem és igyekeztem a legtöbbet kihozni a dologból. Salgó polcrendszert kellett beszereznem az üzlet raktárába, mert a régi már elavult és nem volt stabil, félő volt, hogy egy erősebb mozdulat és összedől az egész. Fontos szempont volt, hogy egy gyorsan dolgozó, leellenőrizhető céget találjak, akik szem előtt tartják a vásárló igényeit és alkalmazkodnak egy esetlegesen felmerülő kéréshez is.

A cég, ami kihúzott minket a csávából

Dexion salgó

Azt sem tudtam hirtelen, hol kezdjek el keresni salgó polcokat forgalmazó üzlet után, akik megfelelnek a fentebb leírtaknak. Először a legkézenfekvőbbet cselekedtem: felmentem az internetre és ott kezdtem el böngészgetni. Próbáltam olyan weboldalakat meglátogatni, ahol sok kép és leírás található, részletes bemutatkozás, esetleg referencia is. Végül ráleltem a tökéletes cégre: a RackingLog-ra. A Dexion salgó polc, amit forgalmaznak, tökéletesnek tűnt a tárolóhelyiségünkbe. Mivel mi az ország minden részébe szállítunk ki hangszereket, ezért a raktárunk igen nagy, sok terméket kell tárolnunk, de a RackingLog oldalán olvastam, hogy díjmentes helyszínfelmérést végeznek. Erre – úgy gondoltam – érdemes lesz lecsapni, ezért leegyeztettem velük egy időpontot. Mikor a felettesemnek megmutattam a cég honlapját, megdicsért, hogy igazán alapos munkát végeztem, mert szerinte a legjobbakat találtam meg a piacon. Jól esett a szép szó, fontos, hogy az emberben lássa a felettese a potenciált és az elhivatottságot, csakis így van esély az esetleges előléptetésre. Mikor eljött a felmérés napja, izgatottan vártam a RackingLog munkatársait, akik pontosan érkeztek és megkezdték a raktárhelyiségünk felmérését. A munka nem tartott sokáig, annak végeztével tájékoztatást kaptunk, hogy amint elkészül az ajánlat, elküldik az üzletünknek és ha tetszik nekünk, az elfogadás után – és egy szerződés megkötése mellett, melybe minden határidőt belefoglalunk – megkezdik az egyéni polcaink elkészítését, majd kiszállítják és össze is szerelik őket kérésre. Nagyon szimpatikus volt ez a munkafelépítés, hogy ilyen pontosan előre meg van tervezve minden lépés, hogy mit, hogy fognak megoldani. Így kell működnie egy sikeres vállalkozásnak, nekem ez a véleményem.

Az extra igény

Mialatt vártunk az árajánlat megérkezésére, egyre több vásárlónk lett és megnőtt a megrendelések száma is, kisebb utána számolás után megijedtünk, hogy esetleg nem lesznek elegek a polcok, amiket rendeltünk. A főnököm kérésére felhívtam a RackingLog-ot, hogy szeretnénk még két sor salgó polcot hozzárakni az eredetileg tervezett mennyiséghez és hogy ez lehetséges-e. Szerencsére pozitív választ kaptunk, azt mondták, még szerkesztés alatt volt az ajánlat, mikor hívtuk őket, így nem volt semmi akadálya, hogy belefoglalják az extra igényt. Örültem, hogy ilyen alkalmazkodóképes céggel sikerült kooperálnunk, hogy még az utolsó percben jött kérésünket is teljesítik. Nem sokkal később meg is érkezett az e-mail fiókunkba az árajánlat. A felettesemmel közösen átolvastuk, de nem találtunk benne semmi kivetnivalót, így meghoztuk a döntést: elfogadjuk azt. A főnököm intézte a szerződés megkötését, mint a cégünket képviselő személy, így azzal nem nekem kellett foglalkoznom, de az elmondása szerint mindent rendben talált azzal kapcsolatban is. Belefoglalták a beszerelés időpontját is, de nem kételkedtünk abban, hogy tartani is tudják majd, a RackingLog-ból az eddigi tapasztalataink szerint nem néztük ki, hogy késnének a munkával. Már nem volt más dolgunk tehát, mint hátradőlni és várni, hogy a Dexion salgó polcaink megérkezzenek. 

Az üzletünk raktára teljesen átalakult, hála a RackingLog-nak

Mikor elérkezett a szerződésben foglalt dátum, mikor is beszerelésre kellett kerülnie a polcainknak, már izgatottan vártuk a RackingLog megérkezését. Nem kellett sokat időznünk a boltban, a délelőtt folyamán megjöttek hozzánk az üzletbe és a hátsó raktárba cipelték a polcelemeket, melyeket kérésünkre szakszerűen össze is szereltek. A csavarmentes kivitelnek köszönhetően ezt akár egyedül is megtehettük volna, de úgy gondoltuk, inkább profikra bíznánk ezt a munkát. Miután végeztek a polcrendszer felállításával és mi megnézhettük a végeredményt, teljes mértékben meg voltunk elégedve a csapat munkájával. A hangszerüzlet raktára mintha felfrissült volna, a régi, kopottas polcok helyén most vadonatúj, masszív elemek álltak, melyek már alig várták, hogy rájuk pakoljunk. Megköszöntük a munkásoknak a segítséget, megkaptuk tőlük a számlát és a garancialevelet, majd távoztak az üzletből. A számlára tekintve láttuk, hogy az árajánlatban szereplő összeg szerepel benne, még az utolsó pillanatban is tisztességesen végezték a munkájukat és nem vertek át minket rejtett költségekkel. Összehívtuk a csapatot és az átmenetileg a földön hever hangszereket, kiegészítőket felpakoltuk a polcokra. A munka végeztével megelégedetten néztünk végig a raktáron. Pont ilyennek képzeltük el, mielőtt felkerestem volna a RackingLog-ot. Tökéletes munkát végeztek nálunk, ha legközelebb salgó polc beszerzésére lesz szükségünk, biztos, hogy őket fogjuk megkeresni, az elmúlt hetek megmutatták, hogy egy nagyon megbízható, felelősségteljes munkát végző cégről van szó, akiknek a vásárló az első!