Már a fürdőszoba csempe is túl járt az eszemen, inkább segítséget kértem

Ez a nyár eddig nagyon jól telt. A zenekarral sikerült elég sok helyen fellépnünk, aminek hála sikerült elég sok plusz pénzt szereznem. Persze, elsődlegesen azért zenélek, mert szeretem, de azért nem jön rosszul néha egy kis plusz sem.

Már egy ideje tudtam, hogyha valahonnan egy kis pluszt sikerül szereznem, akkor a fürdőszobát fogom felújítani belőle, mert már elég viseltesnek tűnik. Nem vagyok valami jó lakberendezésben, a lakás majdnem minden szeglete agyon van zsúfolva a holmijaimmal, nem tudok úgy rendet tartani, ahogyan kellene és hajlamos vagyok olyan dolgokat összehalmozni, amik egyáltalán nem illenek egymáshoz, csak külön-külön néznek ki jól.

Hogy ne alkossak ismét egy teljes katyvaszt, úgy döntöttem, hogy ezúttal segítségül hívom az internetet. A furdoszobaotletek.hu oldal tippjeit böngészgettem, de igazából hamar elakadtam, mert olyan egyszerű kérdésekre sem tudtam válaszolni, hogy kádat szeretnék, vagy zuhanyzót, hogy milyen színek domináljanak.

Ezeken még úgy-ahogy, de sikerült átverekednem magam, aztán jött a csempe kérdés. A csempékhez aztán végképp nem értek, szóval eléggé boldog lettem, mikor megtaláltam, hogy az oldalon van is egy külön írás a csempékről. Egészen addig teljesen rendben voltam és mindent értettem, amíg a csempék színeiről, a népszerű víz színekről és a csempe mellett más, kedvelt anyagokról volt szó.

Például vannak, akik a fürdőszobájukat mozaikkal rakják ki, akadnak, akik a csempétől különböző, fa és kő anyagokat vagy mintákat is használnak. Aztán valahol a padlólapok környékén elveszítettem a fonalat és úgy döntöttem, hogy ez nekem túl sok. Túl sok a lehetőség, az opció, megannyi kérdés és variálható anyag, nekem pedig még arról sem volt elképzelésem sem, hogy milyen színek domináljanak a fürdőszobában. Már a fürdőszoba csempe kiválasztása is túl sok nekem, hogyan boldogulnék egy egész fürdőszobával?

Végül sikeresen kiválasztottam, milyen fürdőszobát szeretnék, hogy milyen színek domináljanak, milyen kiegészítőkre van szükségem.

Én amondó vagyok, nem kell szégyellni, ha valami nem megy, nem kell szégyellni, ha segítségre van szükségünk. Sokan vannak, akik nálunk százszor ügyesebbek egy-egy dologban. Nem szabad félnünk rájuk bízni magunkat, esetemben pedig a fürdőszobát.

Minden szín harmonizál, minden szekrény, minden kiegészítő olyan, mintha csak azért lett volna legyártva, hogy az én fürdőszobámba kerülhessen.

Ilyen hatást egyedül sosem tudtam volna elérni, ezért nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. Igaz, már csak az oldalon felsorolt lépésekkel és tippekkel is nagyon sokat segítettek, talán, ha egy egészen kicsit kompetensebb lettem volna a fürdőszoba témában, ennyi segítséggel és ötlettel magam is be tudtam volna rendezni az egészet. Igaz, most azt mondom, ez így tökéletes, ahogy van. Örülök az új fürdőmnek, biztos, hogy sok időt fogok eltölteni benne, szóval fontos is volt, hogy jól nézzen ki.