Legény búcsún zenélni, elektromos fűtés a lábunk alatt

A barátaimmal alapítottunk egy fiú zenekart, kezdetben csak hobbiból, időeltöltésnek tekintettük ezt az egész zenélést, akkor amikor van szabadidőnk összegyűltünk és játszottunk egy jót. A próbateremben minden adott volt ahhoz, hogy fejlődjünk, és már akkora ambícióink lettek, hogy fellépést is vállaltunk. Természetesen nem egy nagy, telt házas koncertet adtunk egy elismert szórakozóhelyen, hanem az egyik barátunk legénybúcsúján debütált a zenekar, ahol mindenki nagy szeretettel fogadta a zenénket és bátorított bennünket, hogy milyen jó zenét hoztunk a buliba. Persze nem csak a zenéről szólt ez az este, mivel egy frissen felújított lakásról beszélünk, ahol az első fellépésünket megtettük, így adódott a kérdés, hogy mennyire kell vigyáznunk. A falfestéstől az elektromos fűtésen át minden teljesen új volt a lakásban. Az elektromos fűtés egy nagyon jó ötlet volt a házigazdáktól, ezt ahogyan ők is mesélték, belátták már, úgy, hogy egy téli időszakot fűtöttek vele. 
Első körben nagyon tanakodtak, hogy milyen fűtési rendszert is szereltessenek be a felújítás során a lakásba és az elektromos fűtés mellett döntöttek. Nem másért mivel nagyon környezettudatos és energiatakarékos is. Nem elhanyagolható feltétel volt, hogy találtak egy remek céget, akik nem csak a szállítást, de a szerelést és a beüzemelést is vállalták, nagyon kedvező áron. Az interneten keresztül kérték árajánlatot, még pedig úgy, hogy saját maguk mérték le a négyzetmétert a lakásban, valamint saját kezűleg készítettek egy alaprajzot a cég számára, mely alapján ők megküldték rövid időn belül az árajánlatot. Lehetőség nyílt volna arra is, hogy a cég biztosítson egy szakembert, aki kiérkezik a lakáshoz és felméri, mennyi amorf fűtőszálra van szükség a lakásban, ennek természetesen plusz díja van. A házigazdák, hogy spóroljanak maguk mérték fel, de így is jól sikerült, mivel a cég honlapja nagyon részletesen le van írva, hogy hogyan milyen technikával is lehet pontos számadatot biztosítani az árajánlatukhoz. Egy nagyon fontos szabályt kellett betartani, ami tényleg fontos és kiemelkedően kell kezelni, az az volt, hogy az amorf fűtőszálak egy vagy másfél méteres nagyságúak, és vágni és hajlítani nem lehet őket, mivel akkor megtörik benne a fűtőszál. A pontos négyzetméter megadás után, már csak az árajánlatot várták a házigazdáink, ami rövid időn belül meg is érkezett, és mivel rendkívül kedvező volt, el is fogadták, és már csak arra vártak, hogy mikor érkeznek meg a szerelők. Ami megtetszett a házigazdáknak a fűtési rendszerben, hogy nem csak takarékos, de miden felület alá elhelyezhető, legyen az akár hidegburkolat vagy parketta, mindenhol ugyan olyan jól ki lehet használni az általa adott hőt. 
Miután a rendelés elfogadásra került, rövid időn belül érkezett is a telefonhívás, hogy időpontot szeretnének egyeztetni, miszerint érkeznének beszerelni az elektromos fűtést. A cég szakemberei nagyon, precízen és gyorsan dolgoztak, pikk pakk lefektették az amorf fűtőszálakat és be is üzemelték azt. Mivel a cég maga azzal nem foglalkozik, hogy után a padlóra valamilyen burkolat is felkerüljön, ezt a folyamatot egy másik gárdának kellett megoldania, de a forgalmazó cég emberei mindvégig a rendelkezésükre álltak, hogyha kérdésük vagy észrevételük volt a munkafolyamatok alatt. Nagyon korrekt cég, és ami a legfontosabb jó áron, jó minőségben dolgoznak, ami kifizetődik rövid időn belül, a barátaim csak ajánlani tudják őket.