Járulékos információk egy koncert előtt avagy hogyan-miért csillog így a parkett?

Fellépés előtt mindig jóval korábban érkezem a helyszínre, mint a többiek. Elsősorban babonából, de szeretem felvenni a hely és az előadóterem hangulatát még akkor, amikor nincsenek sokan.

Legutóbb egy vidéki művházban volt előadásunk. Ezek a helyek eléggé egyformák, tizenkettő egy tucat. Ez a mostani épület sem volt különleges, egyetlen dolgot leszámítva. A parkett annyira tiszta és fényes volt, hogy szinte a szemem sem bírta a csillogását.

Szóba elegyedtem a művelődési ház üzemeltetési vezetőjével, megkérdeztem, mivel takarítanak. Elmondta, hogy a Greenway Magyarország Kft.-től bérelnek két darab un. gyalogkísérős és akkumulátoros súroló, vízszívó takarítógépet. Ezek a gépek nagyon magas takarítási hatékonysággal rendelkeznek, ennek az eredménye az általam látott csillogás. Látta rajtam, hogy érdekel a téma, ezért elküldte e-mailben az eszközt bérbeadó cég weboldalának linkjét: https://greenwaykft.hu/berles.

A koncert remekül sikerült, másnap pedig alaposabban átnéztem a Greenway weboldalát. A zene számomra hobbi, főállásban műszaki vezető vagyok egy irodaházban. Állandó problémánk van a takarítással, rengeteg a bérlői panaszunk ezzel kapcsolatban.

Örömmel láttam, hogy a Greenway egy úgynevezett “full-szerviz” konstrukciót biztosít, amelyben valóban minden benne van. Induló költség nincs. A havi bérleti díjak fixek és tartalmazzák a helyszíni hibajavítás során felmerülő munkadíj és anyag költségeket is és a kopóalkatrészek díját is. A gépeket díjmentesen szállítják ki és helyezik üzembe, illetve ennek során egy oktatást is tartanak a későbbi felhasználók részére.

Természetesen átküldtem az irodaházunk igazgatója részére is a https://greenwaykft.hu/berles linket, hogy alaposabban áttanulmányozza a bérleti konstrukció jellemzőit.