Gimnáziumi osztálytalálkozóra mentem a hétvégén

Általában nem szoktam kiállni a plasztikai sebészet mellett, mert mindenki tud szép lenni, és mindenkinek meg kell találnia azt magában, amiért hálás lehet. Éppen ezért egy kicsit furcsálltam, mikor a hétvégi gimnáziumi osztálytalálkozó előtt mondta az egyik volt osztálytársam, hogy van, aki plasztikáztatott.

Vannak olyan esetek, mikor én is belátom, hogy szükséges lehet a plasztikai műtét, egy profi beavatkozása, de sokszor az emberek csak hiúságból fekszenek a kés alá. De van, mikor a plasztika adja meg a kellő önbizalmat.

Pontosan ez történt az egyik osztálytársamnál is. Mindig mondta, mennyire nem szereti az orrát, ami valóban egy kicsit ferde volt, de sosem volt igazán feltűnő a számomra, őt viszont nagyon zavarta. Sosem tudta szeretni magát, de most, hogy megcsináltatta az orrát, sokkal boldogabb, magabiztosabb.

Furcsa volt így látni, hiszen az emlékeimben teljesen máshogyan élt az arca, de valóban sokkal szebb lett így, hogy megcsináltatta az orrát.

Nekem a plasztika mindig is furcsa volt, idegen terület, ezért is beszélgettem vele egy kicsit többet erről az egész dologról.

Mint kiderült, a beavatkozást az Ő esetében Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész végezte el, aki már 1997 óta praktizál, rengeteg embernek segített ez idő alatt.

Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész klinikája a Kelemed, weblapjuk címe pedig plasztika.info.hu. Itt lehet mindet megnézni a rendeléséről. Rengeteg embernek segített abban, hogy visszanyerje az önbizalmát, hozzásegítette őket ahhoz, hogy úgy nézzenek ki, ahogyan szeretnének.

De a plasztikai sebészet nem csak mellnagyobbításról szól, mit ahogyan sokan gondolják. Természetesen a rengeteg hollywoodi átváltozás miatt a plasztikáról mindenkinek meg van a maga véleménye ez sokszor negatív. Pedig rengeteg embernek vannak lelki problémái a kinézete miatt, ettől a súlytól pedig csak plasztikával tudnak megszabadulni.

A plasztika segíthet eltüntetni a régi hegeket, de egy nagyobb fogyás után a felesleges bőr eltüntetésében is segíthet.

A volt osztálytársam mondta, hogy minden plasztika előtt érdemes egy kicsit utána járni a választott orvosnak, klinikának, az eddigi munkáinak. Hiszen, ha valamit elrontott, akkor annak az interneten úgyis nyoma marad. Sokszor lehet hallani olyan balesetekről, hogy a páciens nem megfelelő implantátumot kapott, ezzel elfertőződött a beavatkozás helye, vagy kilökte a teste és nagyon csúnya vége lett.

Sokan ezek miatt a rémhírek miatt nem mernek belevágni. Pedig az osztálytársam szerint csak annyi lenne, hogy egy kicsit jobban utána kell járni, hova és kihez is megy az ember.

Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész például nagyon jó hírű orvos. Az oldalukon fel vannak töltve a munkái, rengeteg pozitív véleményt lehet olvasni róla az interneten is. Ő egy tapasztat orvos, aki rengeteg emberen végzett már plasztikai beavatkozásokat, megbízható, magabiztos és nagyon szépen dolgozik; ezt a volt osztálytársam orra is bizonyítja.

Neki mindig gondja volt azzal, hogy minimális orrsövény ferdülése is volt, emiatt pedig néha nagyon horkolt, ami valljuk be, hogy nők estében nem valami vonzó tulajdonság Azt mondta, nehéz volt a felépülés, hosszú ideig tartott, de amióta megcsináltatta az orrát, már nem is horkol. Ez pedig mind Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész érdeme.

Hála neki már nem horkol, és úgy néz ki, ahogyan mindig is szeretett volna. Sokkal nagyobb az önbizalma, sokkal boldogabb, és végre Ő is tudja szeretni magát. Fontos, hogy elfogadjuk magunkat, de szerintem az sem elítélendő, ha valakinek ehhez orvosi segítségre van szüksége. Csak arra vigyázzunk, hogy mindig megfelelő klinikát válasszunk ehhez!