Erp rendszerre lehet szüksége egy nagyobb zenekarnak az ideális informatikai háttérhez?

Hová fordulhatnánk?

Ki gondolná, hogy még egy zenekarnak is szüksége van egy Erp-re, azaz vállalatirányítási rendszerre!? Az uzletiszoftver.com felkészülten fogadja még az ilyen nem túl tipikus területről érkező ügyfelek megkereséseit is. Több száz szoftvergyártó céggel kapcsolatban állnak, így biztosan találnak ezek kínálatában az igényeket kielégítő Erp szoftver megoldást. Vegyük végig, mi mindent beszélnek végig a konzultációs alkalmon, melyen a lehetőségek közül választják ki közös gondolkodással a tökéleteset.

Mire lesz jó ez a programcsomag?

Először is, maguknak a zenekari tagoknak az adatnyilvántartására sem árt egy megbízható szoftver. Jól jön továbbá, ha leltárt tudnak vezetni a használt hangszerekről, stúdiótechnikai eszközökről és egyéb berendezésekről. Egy komolyabb zenekar rendelkezik saját gépjárművel is, akár több autó, mikrobusz és teherautó vagy kamion nyilvántartására is szükség lehet. Mindezeken kívül gondoljuk csak végig, mennyi szereplővel állnak kapcsolatban mindennapi működésük folyamán!  Hasznos lehet rálátni a szponzorokkal való együttműködéssel kapcsolatos minden információra. Fontos, hogy az adatbázis naprakész adatokat tartalmazzon a koncertszervezőkről. És akkor még nem is említettük a legfontosabb területet, magukat a fellépéseket. Aki dolgozott már valaha hasonló területen, tudja, mennyi szervezéssel és előkészületi feladattal jár egy-egy ilyen program megvalósítása.  Rendkívül előnyös lehet mindezeket az információkat egy helyen, rendszerezve tárolni.

Hogyan találjuk meg, melyik lesz számunkra a legmegfelelőbb?

Az uzletiszoftver.com első lépésként felméri az ügyfél részéről felmerülő igényeket.  Ezzel már le is szűkítette azoknak az Erp rendszereknek a körét, amelyek egyáltalán szóba jöhetnek megoldásként.  Ezután az ügyfélnek minél több alkalmazottjából konzultációs csapatot szerveznek, akikkel együttesen végig gondolják a felmerült lehetőségeket, és kiválasztják az ideális rendszert. Teszik mindezt ráadásul díjmentesen. Bevételük ugyanis a szoftverfejlesztő cégek által felkínált jutalékokból áll össze.

Az uzletiszoftver.com-mal elkerülhetjük a tipikus hibákat

Ha egy zenekar önállóan szeretne az Erp szoftverek bőséges piacáról terméket választani, bizony csúnya és költséges mellényúlással is végződhet a történet. Ebben a folyamatban olyan sok a buktató, hogy szinte csoda, ha tanácsadói támogatás nélkül sikeresen boldogul vele valaki.

Ha a szoftvergyártóval túl kevés szempontból összegzett információt osztunk meg, akkor a követelménydokumentációból hiányozhatnak fontos elemek. Ennek eredményeképp a rendszer működésbe lépésekor kínosan kiütközhet néhány kimaradt terület hiánya.

Épp ellenkezőleg, ha túl sok specifikációt határozunk meg, akkor kiesnek olyan lehetőségek is, melyek némi személyre szabással, finomhangolással egyébiránt remekül tudtak volna működni.

Néhány ügyfél úgy véli, ami az ismerősnél jól működik, nála is jól fog szuperálni. Az ilyen ajánlásokra hagyatkozni életveszélyes és szinte biztos anyagi bukást jelent, hiszen az erre alapozott döntés nélkülöz minden szakmai szempontot.

Néhányan elfelejtenek figyelembe venni néhány éven belül lehetséges potenciális bővítést, ami szintén könnyen megbosszulhatja magát.

Végül a legolcsóbb opció nagyon ritkán jelent kielégítő megoldást. Ezért az anyagi szempontok helyett elsődlegesen a szakmai helytállásra érdemes fókuszálni a döntés folyamán.

Mindezeket a hibalehetőségeket könnyed és és ingyenesen kiküszöbölheti bármelyik zenekar, ha az uzletiszoftver.com ingyenes tanácsadási szolgáltatásával választanak Erp rendszert.