Egy zenekar összhangjával javítják meg a mobiljainkat

Sokáig nagy álmom volt az, hogy legyen egy saját zenekarom. Ez egyáltalán nem meglepő, ha valaki ismer engem. Mindig is szerettem volna alkotni valamit, amit az emberek szívesen olvasnak, vagy hallgatnak. A zene óriási részét tette ki az életemnek és sokszor elgondolkoztam azon, hogy ezt én is meg tudnám csinálni. Szövegeket és verseket már korábban is írtam, úgyhogy azt hittem ennél sokkal több nem is kell.

Egy zenekar azonban nagyon különbözik attól, amit az ember a négy fal között, a szobájában hoz létre. A legfőbb pont az, hogy különböző embereket kell összekoordinálnod. Nem számít az egód, mivel mindenkinek egyaránt joga van a különböző ötletekhez. És lehet, hogy ezek az ötletek nem fognak megegyezni azzal, amit te képzeltél el. Ezért nem is lett soha saját bandám és máig lenyűgöz, hogy valakik így össze tudnak dolgozni.

Hasonló ámulattal nézek mindig azokra az emberekre is, akik meg tudnak javítani olyan bonyolult szerkezeteket, mint a mobiltelefonok. Előző héten azonban nagy szerencsém volt, hogy hogy az allee telefon szerviz szolgáltatásán keresztül sikerült megjavítani a saját mobilomat. Már hosszú ideje problémám volt azzal, hogy a töltőcsatlakozó nem működött. Be is írtam ezt a problémát a keresőbe és rögtön rátaláltam LCD Fix oldalára.

Az allee telefon szerviz kiírás már sokat sejtetett arról, hogy merre találhatom majd meg őket. Ettől függetlenül, szerettem volna egy kicsit informálódni róluk, mielőtt igénybe vettem volna a szolgáltatásukat. Ehhez pedig az LCD Fix egy kiváló oldalt biztosított, amit nemcsak, hogy könnyű volt kezelni, hanem még rengeteg értékes információval is szolgált számomra.

Mostanában már megszoktam, hogy ha bármilyen oldalra fellépek, akkor az első pillanatban idegesítő reklámok, vagy ajánlatok ugranak az arcomba. Az LCD Fix azonban nem élt ilyen praktikákkal. Helyette rögtön meg tudtam bizonyosodni arról, hogy az én telefonmárkám javítását is vállalják-e. Samsung telefonom van, úgyhogy a fejlécből ezt választottam ki. Sok másik márkát is meg lehet itt még találni, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy mindenkinek teljesülni fognak az igényei.

Egy adott márkán belül azonban még rengeteg típusból választhatunk és természetesen ezekre is mind van egy külön kategória az LCD Fix választékában. Kiválasztottam a saját telefonfajtámat és elkezdtem nézegetni, hogy mennyibe kerül náluk a töltőcsatlakozó cseréje. Őszintén, nem vártam azt, hogy ez az adat pontosan meg legyen adva. A szerviz cégek ezt szeretik az utolsó pillanatra hagyni. Az LCD Fix oldala azonban olyan volt, mintha csak egy sima webshop lenne. Az árakat pontosan feltüntették minden egyes szolgáltatáshoz.

Nem tartottam soknak azt, amiért a csatlakozó cserét vállalnák, úgyhogy megszületett bennem a döntés, hogy elmegyek hozzájuk. Az allee telefon szerviz, mint ahogy a címben is benne van, az Allee áruházban érhető el, ami szerencsére a közelemben volt. Örültem azonban, hogy már az oldalon meg tudtam győződni arról, hogy mikor vannak nyitva. Ezzel sok időt tudtam megspórolni.

A boltba érve ugyanazt a letisztultságot tapasztaltam, mint amihez az oldalon hozzá voltam szokva. Az ott dolgozók nagyon barátságosak és kedvesek voltak és tényleg nem tértek el az oldalon feltüntetett ártól. Rövid időn belül kész is volt a csere, kipróbálhattam a telefonomat és tényleg úgy működött, mint mikor megvettem annak idején. Örülök, hogy emiatt nem kellett új telefont vennem.