Egy táskámba került a legutolsó próba… szóval rendeltem egy újat

Persze ez így mind nagyon triviálisnak hangzik, de korán sem volt az. Nem sok mindenre költök átlagon felül, de a táskáimra igen. Úgyhogy mikor Zoli ebédje beleömlött a valódi bőr, Tamaris táskámba… maradjunk annyiban nem felejtik el, amit tőlem kaptak érte egyhamar. És valószínűleg többet nem eszetlenkednek evés közben.

Az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! weboldal, ahonnan az előző táskámat is rendeltem, és nagyon elégedett voltam vele. Az említett incidensig. Szóval újra ide látogattam, hátha találok egy másikat, ami szintén nagyon tetszik. Direkt nem akartam ugyan olyat rendelni, mert csak mérges lennék, ha a kezembe venném. Ennyi pénzt meg nem adok ki egy olyan táskára, amit aztán nem használok. Ugyanakkor az oldal ajándék ötletnek sem utolsó, ha az ember éppen azon gondolkozik, mit adjon valakinek születésnapra, vagy egyéb neves alkalomra.

Ugyan az oldal első ránézésre úgy nézhet ki, mintha csak nőknek árulnának táskákat, pénztárcákat vagy öveket, (= nagyon rózsaszín, nem is tudom, miért…) a férfiaknak is lehet bőven találni márkás, strapabíró táskákat vagy öveket, csak alaposan körül kell nézni hozzájuk. Vagy tudni kell, hol keresd, és nem nehéz elnavigálni az oldalon..

Az oldal elrendezése amúgy nagyon egyszerű, két fül sorból áll. Felül konkrétan márka szerint vannak a táskák, míg oldalt ugyan ez is megtalálható, lehet funkció szerint is keresni, ha valaki azt preferálja. Én így szeretek jobban keresni, és most is ezt tettem. Válltáskák voltak a célpontok, de tudtam volna még háti táskát, kézi táskát, borítéktáskát vagy neszesszert is keresni, ha az lett volna a célom, és majd valamikor vissza is térek ide ez utóbbiért. Csak azért nem vettem most, mert a régi neszesszerem még tartja magát.

A márkákat tekintve a választék nagyon sok színű, de csak annyira, hogy épp tudj könnyen választani, egy szóval áttekinthető. A márkák név szerint: Jana, Anekke, Bugatti, Tamaris és Olasz márkájú, ahogy már említettem főleg táskák. Nem vagyok igazán márka mániás, de a minőséget szeretem, kimondottan a Tamarisét, szóval egyből ott kezdtem keresni. Nem volt nehéz meggyőznie a választéknak, és tovább nem is mentem a márkák között. Ha ti esetleg más márkát preferáltok, természetesen azok között is nyugodtan keresgethettek, ki vagyok én, hogy megtiltsam, de nekem a Tamaris a befutó.

A rendelésnél, igazából a legnagyobb meglepetés (jó értelemben) az volt, hogy minden, azaz minden rendelés kiszállítása csak egy ezres, teljesen mindegy hogyan, előre utalással, vagy utánvéttel, házhoz szállítással vagy Pick-Pack pontra. Utánvétnél ugyan úgy fizethetsz kártyával és készpénzzel is, itt igazából az a kérdés az előre utalás és az utánvét között, hogy megbízol-e az internetben. Az oldalon az ÁSZF-ben benne van, hogy bizalmasan kezelik az adataidat, de az internet egy gonosz hely néha… Persze az oldal mindent bizalmasan kezel, ahogy mondtam. A kiszállítás ideje a rendelések mennyiségétől függ: ha egyet rendelsz 1-3 munkanap alatt kapod meg, ha több mindent rendelsz, akkor 1-5 nap alatt ér el hozzád a rendelés. Szerintem mind a kettő teljesen normális időtartam főleg ha más népszerű, globális webshopokat veszünk figyelembe, ahol hónapokat is ki tudnak várni az emberek. Persze ott Kínából jön a cucc, itt meg csak Székesfehérvárról, de attól még az érv jogos.

A szokásos elállási lehetőség itt is megvan, mint a legtöbb webshopban: kézhez vételtől számított 14 napon belül minden ok nélkül visszaküldheted a terméket, aminek a szállítási költsége a te felelősséged lesz (ebben az esetben, mert a termék drága, amit rendeltél, igazán nem sok), és visszautalják a megadott számlaszámra – vagy a visszaküldött termék mellett megjelölve, vagy amiről rendelted – a vételár összegét. Van jótállás/szavatosság is, de olyankor jó, ha időben szólsz, plusz elég nehéz bizonyítani, hogy nem te okoztad a hibát, én inkább egyből megnézek minden kis varrást a táskán, hogy minden rendben legyen, és akkor egyből tudok fellebbezni, ha nincs, minthogy hónapokkal később vegyem észre a hibát. És csak egy évig lehet ilyennel hozzájuk fordulni, csak addig terjed ki a garancia.

Az elérhetőségeknek külön menüpontjuk van, és akár egyből az oldalon is megírhatod az e-mailedet, de arra is van lehetőség, hogy a külön kitett link szerűen megadott e-mail címre kattints, és akkor alapértelmezett levelezőben jelenik meg az üres mail. Így nem kell a controll c, controll v-vel sem bajlódni.

Ó, és amit majdnem elfelejtettem, pedig nagyon fontos! Van egy fajta “hűség programjuk” is, ami egy hírlevél gyakorlatilag és mellette még egy regisztráció. A hírlevél segít eligazodni a legújabb termékek és akciók között. A regisztrációval pedig már akár az első vásárlás során levásárolható kedvezményeket is kaphatsz, meg gyűjthetsz pontokat. Ez gyakorlatilag engem csak több vásárlásra ösztönöz, ahogy gondolom mindenki mást is, de nem igazán bánom. Ami olyat találok, hogy hú ezt de jó lenne megvenni, azokat felírom egy kívánság listára, és elküldöm a családi chat-be, hogy aki esetleg szeretne “meglepni” valami jóval, az innen válogathat. Aztán, ha ők nem veszik meg, majd megveszem én, mikor igazán szükségem lesz rá.

Szóval nekem nagyon pozitív élmény volt az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! webshopja mindkét alkalommal. Egy átlátható kínálat, megbízható, tartós és csinos darabokkal. Egy olyan hely, ahol biztos lehetek abban, hogy megtalálom, amit keresek és nem kell fél napot a gép előtt töltenem a reménytelenül széles kínálat előtt. Ahol megbecsülik, azt hogy náluk vásárolok, és ezt a jutalompontoknak köszönhetően a pénztárcám is megérzi.

Ha te is úgy gondolod, hogy egy olyan helyre van szükséged, ahol olyan táskákat, pénztárcákat vagy öveket tudsz rendelni, amik bírják a gyűrődést, és nem mennek ki hamar a divatból, akkor keresd fel a fentebb elejtett linket, és nézz körül! Biztos vagyok benne, hogy megtalálod, amit kerestél, és sokáig örömöd fogod lelni benne.