Egészséges étkezéssel a fellépések is jobban mennek

A haverokkal összeraktunk egy kis rockbandát. A fellépéseinket nagyon egyszerűen szerveztük, Budapesten minden kocsmát kivétel nélkül ismerünk, bementünk hát oda, ahol játszani akartunk, mondtuk, hogy akkor hétvégén koncertezünk és kész is. Ez a stratégia olyan jól működött, hogy az egész nyarunk be lett táblázva. Az elején teljes erőbedobással csináltuk, aztán kezdtünk fáradni.

Ekkor jött a dobos azzal, hogy mostantól rendeljünk bioételeket a BioCity.hu webshopból, és úgy több energiánk lesz.

BioCity.hu

A Biocity egy több mint 10 éves múlttal rendelkező bioüzlet, óriási választékkal, 200 nm üzlethelyiséggel, fantasztikus online felülettel és egy hasznos tanácsokat kínáló bloggal. A vásárlók tényleg az égvilágon mindent megtalálnak, amire egy bioterméket kedvelőnek szüksége lehet. Szeretsz nassolni? A legtutibb granolák, és csokis finomságok várnak. Finom tésztára fáj a fogad? Csicseriborsó tészta, vöröslencse tészta, feketebab tészta és még rengeteg különlegesség vár rád. Akkor is jó helyen jársz a BioCity.hu oldalán, ha mondjuk természetes dezodort keresel. Ebből a termékből is óriási a kínálat. Személyes kedvencem a bio teafa golyós dezodor, ami 2.375 Ft-os áron érhető el.

A kosarat regisztráció nélkül is telepakolhatod, ráadásul az oldal el is menti a tartalmát, ezért ha a vásárlásod hirtelen megszakítja valami, akkor sincs semmi baj.

A szállítást kérheted csomagpontra, vagy egyből házhoz is. Mindezek mellett bizonyos ár felett a fuvarozás költségeit a Biocity állja. Ezért megéri nagyobb mennyiségeket bevásárolni, ráadásul a különböző akcióknak köszönhetően tök sok pénzt megspórolhatunk, ha egyszerre veszünk egy nagy halom biocuccot.

Ha probléma vagy kérdés merülne fel, élő chaten elérheted az ügyfélszolgálatost, aki szakértelmével átsegít bármilyen nehézségen. Ezt a boltot mindenkinek ajánlom.