Az új Janome varrógéppel varrom a zenekarunk fellépő ruháit

Van egy zenekarom, akikkel leginkább esküvőkön vagy céges rendezvényeken szoktunk fellépni, olyan partizenekar félék vagyunk. Nagyon szeretem egyébként ezt csinálni, és szerencsére a többi bandatag is. Az az egyik különleges ismertetőjegyünk, hogy én varrom a fellépőruhákat. Így például, amikor valamilyen tematikus bulira kapunk meghívást, nem kell feszengenünk, hogy nagyon elütünk a többi embertől. Egyszerűen csak megvarrom a ruhákat, és mindig óriási sikert szoktunk aratni, hiszen nem vagyunk hétköznapi látvány. Viszont ehhez kell egy megfelelő varrógép, az enyém pedig nemrég mondta fel a szolgálatot, pont nem sokkal egy, az előbb említett tematikus buli előtt. Tudtam, hogy nagyon gyorsan cselekednem kell, különben nem lesz belőlünk semmi. Már korábban is bevált nekem a varrogepguru.hu, így ismét erre az oldalra látogattam el, hogy megnézzem a Janome – Varrógépguru kínálatát. Én erre a márkára esküszöm már nagyon régóta, eddig sosem volt vele semmi problémám, könnyen meg tudtam vele varrni a fellépő ruháimat. Abban bíztam, hogy ez ezúttal sem lesz másként, úgyhogy ellátogattam a varrogepguru.hu – ra.

Mivel az előbb említettem, hogy nekem csak a Janome varrógépek jöhetnek szóba, nem szerettem volna az egész oldalt végigböngészni, míg megtalálom a megfelelőt. Főleg úgy, hogy a webshop forgalmaz egy csomó más típust is. Egy ilyen helyzetben van a segítségünkre a szűrő, ahol be lehet állítani, hogy csak egy adott márka termékeit dobja ki a rendszer. Így nem kell például egy csomó Singer varrógép között lapozgatnunk, amikor mi Janomét szeretnénk. Ki is néztem a szerintem legmegfelelőbbet, ám sajnálattal láttam, hogy a termék nem elérhető. Alapesetben nem zavar egy kis várakozás engem, de sajnos a fellépés miatt sürgetett az idő, és muszáj volt olyat választanom, ami záros időn belül megérkezik a megrendelés után. Az általam kinézett darabra sajnos majdnem egy hónapot kellett volna várni, de nekünk nem volt ennyi időnk. No nem baj, nem sokat szomorkodtam emiatt.

Viszont a termékkel kapcsolatban lett volna egy olyan kérdésem, amire szerettem volna megtudni a választ, mielőtt leadom a rendelést. Azonban az oldalon nem találtam meg sehol a kellő információt, ezért elkezdtem keresni az ügyfélszolgálat elérhetőségét. Ám láttam, hogy nem feltétlen kell ilyen körülményes módon megszereznem a választ, hiszen van élő chat a varrogepguru.hu oldalán, ahol sokkal rövidebb időn belül választ kaphatunk. Munkaidőben a számítógép előtt ülő kollégák sokkal gyorsabban tudják ezeket feldolgozni, és választ adni rá, mint mondjuk e – mailben.

Szerettem volna elolvasni a fizetésről az információkat, és gyorsan meg is találtam. Eszerint lehet fizetni előre utalással, utánvéttel és online bankkártyával is. Ez utóbbinak én nagyon örültem, mert bevallom, sosem bíztam a készpénzes fizetésben annyira, a bankkártyásnak legalább van nyoma, ha valami ne adj isten történne. Bár tudom, hogy ma már minden le van szabályozva, de ahogy a mondás tartja, jobb félni, mint megijedni. Kicsit aggódtam a szűkös határidő miatt, de erre szerencsére nem volt okom, nagyon gyorsan megérkezett a varrógép, így a fellépés útjában sem állt már semmi. Szerencsére a ruhák és maga a fellépés is nagy sikert aratott, a szervező mondta, hogy a következő tematikus bulira is minket fog hívni, hiszen arra még nem volt példa, hogy még a zenészek is alkalmazkodnak a dress code – hoz. Mindezt a sikert nagyjából a Janome – Varrógépgurunak köszönhetjük.