Az új babakocsival már hárman járunk a koncertekre

Mindig is nagyon szerettünk koncertekre, városi rendezvényekre járni a párommal. Nem ilyen nagy volumenű koncertekről van szó, nem nagyarénás metál koncertekre járunk, vagy felkapott pop előadók fellépésére, csak az ilyen családias, ingyenes vagy pár ezer forintos városi kiskoncerteket látogatunk.

Egy ideje azonban nem nagyon fért bele ilyesmi az időnkbe, mert megszületett első gyermekünk. Mellette már nem igazán jártunk el semerre, pedig lett volna több olyan program is, amit egyébként szívesen meglátogattunk volna. Sajnos azonban a szülővé válás, mivel új szerep, sok időt követel, hiszen első gyerekünkről lévén szó, még rengeteg kell tanulnunk.

Viszont most már kicsit megelégeltük a dolgot, és úgy döntöttünk, kiveszünk egy-két fél napot az anyaságból és apaságból, amit nem volt annyira nehéz kiviteleznünk, hiszen mindkettőnk szülei nagy segítségünkre vannak.

A kiruccanás nagyon jól sikerült, azonban elgondolkoztunk azon, hogy kellene egy hosszabb távú megoldás is.

Így végül olyan babakocsit kezdtünk el keresni az interneten, amely több szempontból is praktikus. A választásunk végül egy inglesina sport babakocsi lett. A babakocsi ugyanis egyszerűen kezelhető, szükség esetén egy kézzel és lábbal összecsukható. Így egy kellemes városi programra való kilátogatás alkalmával könnyen vihetjük magunkkal kisbabánkat. Ez pedig fontos szemponttá vált az utóbbi hónapokban.

inglesina sport babakocsi
inglesina sport babakocsi

Az inglesina sport babakocsi megvásárlására a babaverda.hu webáruházat találtuk a legalkalmasabbnak. Ugyan sok más babakocsit is árulnak, mi azonban már kinéztük az inglesina sport babakocsit, ezért nem is nézelődtünk itt már tovább, céltudatosan választottuk ki a vágyott babakocsit és léptünk a pénztárhoz. Viszont láttam egy-két kiegészítő terméket, ami még később szükséges lehet, így azokat a kívánságlistámra mentettem, szerencsére ilyen funkció is van az oldalon. Innen hamar meg is érkezett a csomag, természetes a házhozszállítás opciót választottuk. A kiszállítás mégis ingyenes volt, hiszen százezer forint feletti összegben vásároltunk. A szolgáltatással teljesen meg voltunk elégedve.

Azóta már két városi eseményen is voltunk a picivel az új babakocsival – a régebbit már csak a sima sétáknál használjuk -, és nagyon szuper volt, hogy végre kimozdulhattunk otthonról, és a gyereket sem kellett senkire rábíznunk. Arról pedig nem is beszélve, hogy fantasztikusan bírta a terepet a kis járgány a kerekek állítható rugózásának köszönhetően!

Nagyon hálásak vagyunk a babaverda.hu webáruháznak a kifogástalan szolgáltatásért, nagyon szeretjük használni az új, inglesina sport babakocsinkat. Nektek is szívből ajánljuk a terméket is és a webshopot is!

A webshopra azért is érdemes ránézni, mert aki szereti élőben megnézni, megtapogatni a terméket vásárlás előtt, vagy kérdéseire szeretne választ kapni, vagy segítséget valamiben, annak jó hír, hogy egy fizikai üzletük is van. Ugyan ez inkább már a főváros külsőbb részén található, a XXI. kerületben, tehát nem biztos, hogy mindenkinek közel van, de azért jó tudni. Itt egyébként szerviz szolgáltatás és garanciális ügyintézés is elérhető.