A zenét ismertem, most a fotózás művészetébe is betekinthettem

Mindig is nagy álmom volt az, hogy egy zenekarban játszak. Ez szerintem nem meglepő, sokan vannak így. Volt pár indok azonban, ami miatt ez mindig csak álom maradt. Az első és a legfontosabb az volt, hogy nem tudtam hangszeren játszani. Ezt a gyengeségemet pedig máig nem tudtam kijavítani. Egyszerűen csak nincs elég elhatározásom hozzá. Hangszer nélkül pedig elég nehéz bármilyen zenét csinálni.

Az utóbbi években azonban a hangom elkezdett javulni. Úgy gondoltam, hogy megpróbálhatnám énekesként is, ekkor azonban egy újabb akadály került elém. Ez pedig a többi bandatag. Zenekarban játszani egyáltalán nem csak arról szól, hogy pár barát összejön és jólérzi magát. Sokszor vannak olyan ötletek, amikről mindenki mást gondol. Ilyenkor pedig rengeteg konfliktus jöhet elő és még az sem meglepő, ha pár barátság meg is sínyli ezt.

Szerencsére azonban mikor nőnap alkalmából szerettem volna meglepni a barátnőmet, nem nekem kellett művészkednem. Már egy ideje mondta nekem, hogy szívesen elmenne egy fotózásra, én pedig meg is találtam erre Szoboszlai Kriszti oldalát. Különösen a glamour fotó érdekelte őt, úgyhogy ezt írtam be a keresőbe. Az első helyen adta ki az előbb említett oldalt, úgyhogy legalább már ennyi pozitív élmény volt a részemről.

Az oldalra belépve pedig folytatódtak ezek a pozitív csalódások. Különösen az tetszett, hogy az oldal úgy volt kialakítva, ahogy egy művésznél elképzelném. Nem volt túlzottan csicsás és mégis kellemes volt végig nézni rajta. Ami azonban talán még fontosabb, hogy a menük rendszere is érthetően volt kialakítva. Nem tudom eléggé kihangsúlyozni, hogy hány oldal vérzik el azon, hogy erre nem szentel kellő figyelmet. Így azonban hamar meg tudtam találni a felső menüben azt a részleget, ami a glamour fotó témát tartalmazta.

Bármilyen meglepő, de a glamour fotó kategóriában nem volt nagy mellébeszélés. Azonnal láthattam az árakat. Szoboszlai Kriszti oldalán többféle csomag is elérhető és mindegyikhez részletesen hozzá is van fűzve, hogy mit takarnak. Én esküszöm, hogy bármilyen netes oldalon vagyok, már csak kíváncsiságból is mindig megnézem, hogy melyik a legdrágább csomag. Szoboszlai Kriszti oldalán pedig egy ilyen ajánlat elképesztő minőségű szolgáltatást takart.

Persze a barátnőmnek sem egy ipari méretű fotózásra volt szüksége, úgyhogy megelégedtem egy közepes csomaggal. Előre mondom azoknak, akik nem túlzottan járatosak ilyen témában, a közepes csomag sem szuper olcsó. Régebben ez mindig eltántorított attól, hogy ilyen szolgáltatásokat igénybe vegyek. Az utóbbi pár évben azonban rájöttem, hogy mennyire rosszul álltam hozzá az egészhez. Egy művész tehetségét és képzettségét meg kell fizetni. Hiszen választhatunk egy olcsó alternatívát és a végtermék a közelébe sem fog érni annak, amit mondjuk Szoboszlai Kriszti tudott volna készíteni.

Ezt pedig abból tudtam, hogy a glamour fotó részlegen kívül még elérhető az oldalon egy galéria, ahol meg lehet nézni a korábban készített fotókat. Ezzel is nagyon elégedett voltam, úgyhogy már csak egy telefonszámra volt szükségem. Ezt is el tudtam érni könnyedén, a telefonhívás pedig gördülékeny volt és hamar kaptam időpontot. A barátnőm teljesen ledöbbent a glamour fotó ajándéktól. Az egész egy hatalmas élmény volt számára és a fotók is gyönyörűek lettek. Biztos vagyok benne, hogy nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy felkeressük Szoboszlai Krisztit.