A zenekar helyett most első a gyerek

Tudom, hogy sokak szemében csak egy örökifjú rocker arc vagyok, de emellett néhány gyönyörű napja gyakorló édesapa is. Sosem voltam az az igazi exhibicionista alkat – nem véletlen lettem dobos -, ahogyan a vadulással is rég felhagytam, hiába koncerteztünk országszerte az elmúlt években is. Most már elmondhatom, hogy nem csak a szerelem bódított el, hanem a feleségemmel már egy jó ideje szerettünk volna egy kis trónörököst is, aki a legnagyobb áldásként idén meg is érkezett az életünkbe. A csapat hetente minimum egyszer meglátogat minket, nagyon bírom ilyenkor őket is, négy tagbaszakadt csávó, aztán látni kéne őket, hogyan olvadoznak, amikor a kezükbe adjuk a kislányomat. Van köztük több lányos apuka is, szóval meg tudom érteni. Azért nem mondom, a próbák segítenek kikapcsolni, és most, ahogy jön a szezon, többet is készülünk, de a rám való tekintettel nem vállalunk idén annyira messze fellépést, hogy közel legyek a családhoz. Egyszóval nagyon élvezem ezt az újdonsült szerepet, de a régitől sem szakadtam el teljesen.

Csodálatos ez az időszak, de azért tényleg kihívásokkal is teli, ezért nagyon örültünk annak, amikor ismerősi körből tippet kaptunk baba fogzásra, vagyis az időszak megkönnyítésére. A baba fogzásra ugyanis érdemes úgy készülni, hogy általában kihívást jelent a babának és a szülőnek egyaránt, azonban nem véletlenül találtak ki már erre olyan eszközöket, mint például a rágómaki. Mi ezt az Imagine Baby webshopból szereztük be – szintén ajánlásra -, villámgyors volt a szállítás, ráadásul szebbnél szebb színek közül válogathattunk. Azóta is serényen hirdetem, hogy ha bárki baba fogzásra keres megoldást, akkor a rágómaki az, amit kapásból ajánlani tudok. Nem tudom pontosan leírni, mit tud ez a kis figura, úgyhogy a legjobb, ha magad nézel utána a webáruházban, de egy biztos: strapabíró és masszív, és ami az egyik legfőbb szempont: kellően lefoglalja a gyereket, segít neki átvészelni ezt a nehéz, sokszor fájdalmas fogzási folyamatot.

baba fogzásra

Ugyan az Imagine Baby egyik fő profilja a rágókák és a különböző makis termékek, azért bőven kapható még más hasznos portéka is náluk, ha a babákról van szó. Kaphatunk a kínálatukban puha, gyönyörű takarókat, modern és praktikus kialakítású biliket, cumikat és akár ajándékcsomagokat is. Biztos vagyok benne, hogy innen minden kiscsaládnak tudunk olyan babaholmit választani, ami megelégedésükre szolgál majd. Ezért is ajánlom mindenkinek az Imagine Baby online áruházat, aki szeretne minőségi és modern babacuccok között válogatni. Az egyik kedvenc webáruházammá léptek elő, mert a termékeik ár-érték aránya megfelelő, ráadásul aki a fővárosban él, az személyesen is el tud hozzájuk látogatni, sőt, akár a rendelését is átveheti ott helyben. Az oldalon belül üzemeltetnek egy blogot is, ami egy csomó hasznos infóval és jó tanáccsal szolgált nekünk a kezdeti időszakban, ráadásul a rágómakival kapcsolatban is mindent megtudhattunk a bejegyzésekből, ami csak érdekelt bennünket.

Ha a viszonteladókra vagy kifejezetten a rágómakit árusító helyszínekre vagy kíváncsi, ezeket is megtalálhatod a webáruház oldalán. Ha a szállítással, fizetéssel kapcsolatban van kérdésed, akkor az erre a célra létrehozott menüben van a GY. I. K. felületén tudsz több információt szerezni. Egy szó, mint száz: szívből ajánlom Nektek az Imagine Baby online shopját és a budapesti üzletüket is, ha minőségi babaholmikat szeretnétek babátoknak ajándékba beszerezni!