A zenekar frontemberének legénybúcsúja

Balázst már az együttesünk, az Isten háta mögött, megalakulása előtt körüldongták a csajok, de pechük volt: ő sosem kért az ügyeletes szépfiú szerepéből, a középiskola első napjától kezdve Zitát imádta, olyan kis tipikus álompár ők, akik nem féltékenyek, és akikről első ránézésre tudod: senki nem állhat közéjük. Persze egy-két barom mindig húzta Balázst azzal, hogy papucs, amiért beéri egyetlen lánnyal, de ő sosem foglalkozott ezzel, és most, hogy 10 éves együtt vannak, feleségül veszi Zitát.

Annyira király legénybúcsúja volt, hogy én még olyat nem pipáltam. Az öccse volt a tanúja, Tamás, ő talált rá a honlapra, amin keresztül leszerveztük az egészet: balatonpro.hu/legenybucsu/.

3 csomag közül lehetett választani, mi a Jöttünk, láttunk, győztünk csomagot választottuk. Ott volt az egész zenekar, természetesen Tamás, és Balázs két középiskolás osztálytársa, így voltunk összesen nyolcan: nagyon klassz kis csapat volt. A program egy 8 órás vitorlázással kezdődött, természetesen egy hajóvezetővel, mi 8-an ugyanis tuti gyorsan elsüllyesztettük volna a vitorlást. Korlátlan italfogyasztást biztosítottak a vitorlázás idejére, és bár elgondolkodtunk rajta, hogy Nagypapa kerítésszaggató házi pálinkáját magunkkal kéne vinni, hiszen az összes eddigi bulinkat végigkísérte, végül inkább otthon hagytuk. Nem bántuk meg, mert bár Papa pálinkája verhetetlen, egy 8 órás vitorlás túrához a 45-50 fokban talán nem a legideálisabb társ. A rendelkezésünkre álló italokkal pedig mindenki meg volt elégedve, így abszolút jól jártunk. 8 óra vitorlázás sok mindenre elég, így úgy döntöttünk, mivel Balázs imád grillezni, és a szervező cég lehetőséget biztosított erre a tó közepén. hogy az ebédet ilyen formában ejtjük meg, és eszméletlen jó buli volt, vittünk húst, zöldséget, nagyon király volt. Később kikötöttünk Balatonfüreden, mert Balázzsal gyerekkorunk majdnem minden nyarát itt töltöttük, úgyhogy nosztalgiáztunk kicsit, és természetesen fürödtünk egy oltári jót. Még versenytársakat is találtunk egy rögtönzött röplabda meccshez, így teljes volt az öröm.

Miután visszahajóztunk Siófokra, megvacsoráztunk a kikötői étteremben, ahonnan hihetetlen panoráma nyílt a Balatonra – ez a kedvezményes vacsora szintén a csomag részét képezte.

balatonpro.hu/legenybucsu/

Ahogy a belépők is Siófok legkirályabb bulihelyeire, ahol az éjszaka további részét töltöttük, és még kedvezményes kuponokat is kaptunk az ital fogyasztáshoz. Miután a hajón azért rendesen alapoztunk, este már nem vágytunk annyi alkoholra, inkább a buli és a beszélgetés dominált, de azért kihasználtuk a kuponjainkat.

Másnap még egy reggelit is igényelhettünk volna a vacsora helyszínén, szintén kedvezményesen, de már előzetesen úgy döntöttünk, hogy inkább alszunk, aztán majd eszünk reggelire lángost és hamburgert a strandon, az az igazi Balaton feeling.

Egytől egyig mindannyian nagyon élveztük a legénybúcsút, azóta is bátran ajánljuk bárkinek a céget: balatonpro.hu/legenybucsu/!

Az esküvő után Balázsék nászútja a turnébuszban telt, de Zita irtó vagány csaj, és egyáltalán nem bánta a dolgot.