A zenekar és a teleszkópos ágvágó fűrész

A zenekarunkkal nagyon sokat szoktunk fellépni, így mindig van mire gyakorolnunk. Ennek köszönhetően Nagyon sok időt töltünk együtt. Szinte mindenről mesélünk egymásnak, ami épp az életünkben történik, így került szóba a teleszkópos ágvágó fűrész is. Pont egy ilyet kerestem, viszont sehol sem találtam olyat, amilyenre nekem szükségem lett volna. Így jött az ötlet az egyik zenekar tagtól, hogy nézzem meg a Gazdabolt oldalán is. Ő viszonylag gyakran szokott náluk vásárolni és mindig megtalálja azt, amit keres.

Miután végeztünk a próbával, este utána is néztem az interneten a Gazdaboltnak. A honlapjuk nagyon jól meg van csinálva szerintem. Mindent egyből meg lehet találni, és ha nem is tudod pontosan mit keresel, hanem csak nézelődsz, akkor a kategóriákra bontott termékek nagy segítségedre lehetnek.

Fő termékkategóriák: borászat és vegyi anyag, gépek, szerves és műtrágya, szerszám, védő felszerelés, virágföld, tőzeg, talajkondicionáló, vetőmag, hagyma, gumó, növényvédő szer, kerti kiegészítők és gyerekeknek való termékek is vannak. Nagyon széles termékkínálattal rendelkeznek, így szinte mindenki megtalálhatja azt, amire épp szüksége van.

Ha személyesen szeretnél vásárolni, arra is van lehetőség. Több országban is jelen vannak: Magyarország, Szlovákia és Románia. Magyarországon pedig két helyen is van üzletük. A megközelítésükhöz pedig nagy segítséget nyújthat a kis videó, amit pont erre a célra találtak ki. Előre megnézheted, hogyan és honnan lehet a boltot megtalálni, így kevés az esély az eltévedésre.

Videós tartalmak találhatóak még bőven az oldalon, hiszen a Gazdabolt TV keretén belül nagyon sok hasznos, érdekes és segítőkész videó megtalálható. Ezek a tartalmak pedig folyamatosan frissülnek, így mindig lehet tanulni valami újat. Mint pl. a palánta nevelés. Erről is készült egy rövid videó, ami szerintem nagyon hasznos lett és nagy segítséget tud nyújtani a kezdő kertészkedőknek.

Az újdonságokról és aktualitásokról viszont nem csak itt lehet tájékozódni. Amennyiben feliratkozol a hírlevelükre mindig tájékoztatni fognak az aktuális akciókról, technológiai újdonságokról, sőt még növényvédelmi előrejelzéseket is megosztanak a feliratkozottakkal. Ezek szerintem nagyon hasznos dolgok, ezért én mindenképp feliratkoztam rá.

Ha pedig minden forrásból tájékozódni szeretnél és biztos szeretnél lenni abban, hogy nem maradsz le semmiről, akkor érdemes lehet a közösségi média oldalaikat is követni: Twitter, Facebook, Instagram, Youtube. Ezeken a platformokon mind jelen vannak.

Amennyiben valami kérdésed merült fel kertészettel kapcsolatban, vagy csak elbizonytalanodtál, akkor a Gazdabolt szaktanácsadói a segítségedre lehetnek. Minden kérdésre készségesen válaszolnak a legjobb tudásuk szerint. Sőt, még meg is választhatod, hogy kitől szeretnél kérdezni. Milyen témákban lehet őket keresni? Néhány példa: biogazdálkodás, park és kertépítés, hajtatás, kerti tó, növényvédelem, ültetvények, zöldségtermesztés, szobanövény, tápanyag-utánpótlás.

Ha pedig a vásárlással kapcsolatban merülne fel kérdésed, arra is megtalálhatod a választ az oldalukon. Külön van egy ilyen rész, ahol a gyakran feltett vásárlással kapcsolatos kérdéseket válaszolják meg. Így, ha érdekel, mennyi a szállítási költség, hogyan jut el hozzád az áru, hogyan fizethetsz, mit tudsz tenni hogyha nem találsz egy terméket a boltban, stb.

A Gazdabolt nagyon segítőkész mindenben, így bátran lehet őket keresni bármilyen kérdéssel és kéréssel, de előtte érdemes mindenről tájékozódni az oldalon. Lehetséges, hogy már ott is megtalálod a kérdésedre a választ.

Ha pedig teleszkópos ágvágó fűrészt keresel, itt biztosan megtalálod, még keresni sem kell. Kedvező árak, jó minőség és szakértelem vár, hogyha a Gazdaboltot választod.