A zene is jó hatással van az egészségre, de a bőrápolás is fontos

Nemrégiben az organikus kozmetikumokról beszélgettünk, hogy milyen jó is természetes alapanyagokból készült, magas minőségű termékeket használni.

A téma a zenehallgatásból indult ki. A zene ugyanis számos pozitív hatással van az emberi szervezetre, így az ember egészségére is. Nem is gondolnánk, hogy milyen hatással van ránk a zene. A klasszikus zene segít például koncentrálni, nem véletlen, hogy sok műtőben ilyen zene szól. Aztán ott vannak a különböző rezgésű gyógyhatású zenék. Nemrégiben egy olyan csatornát is felfedeztem, ahol specifikusan lehet az egészségre ilyen-olyan módon ható zenéket hallgatni.

A zene mellett a bőrápolás is nagyon fontos, és szerintem nem lehet elég korán elkezdeni a bőrünkkel való törődést. Én nagyon örülök annak, hogy megtaláltam az organikus kozmetikumok tökéletes forrását.

Ez pedig a florencebio.hu webáruház. Amikor fellátogatunk a honlapra, láthatjuk, hogy a hírlevélért való feliratkozásért 10 százalék kedvezményt biztosítanak. Szerintem ez egy nagyon szimpatikus dolog, és mindössze annyi kell hozzá, hogy megadjuk a keresztnevünket és az email-címünket.

Persze nem csak azért éri meg feliratkozni a hírlevélre, hogy részesüljünk ebben az igen jelentős, tíz százalékos vásárlási kedvezményben. Hanem azért is, mert így elsőként értesülhetünk az akciókról, új termékekről és így tovább.

És hogy mi mindent is kínál a florencebio.hu? Például Bio C-vitaminos arcszérumot, arctisztító tejet, arctonikot és hidratáló arckrémet. Ezen kívül van csiganyálas arckrém is a kínálatban és egy négy lépéses bio arcápolási SPA csomag. Akik pedig érdeklődnek az arctorna ránccsökkentő és a bőr vitalitását serkentő módja iránt, annak a videókurzus lesz a megfelelő választás.

Az organikus kozmetikum szerintem azért jó, mert így biztosak lehetünk abban, hogy mit is kenünk az arcunkra, milyen szerrel ápoljuk azt.

organikus kozmetikum

Hogy mit is jelent az organikus kozmetikum fogalma? Azt, hogy a kozmetikumok összetevői biogazdálkodásból származnak. Ezt pedig hitelesen, tanúsítvánnyal igazolják is. A bio gazdálkodás pedig azt jelenti, mint azt biztosan sokan tudják, hogy nem használnak növényvédő szereket. A növényvédő szerek használatától jogosan ódzkodnak az emberek, nem véletlenül. Hisz ezeknek a szereknek a maradványait nem gondolom, hogy sokan szívesen az arcukra kennék. Ugyanúgy, ahogy a zöldségpiacon és törekszünk arra, hogy bio termékeket vásároljunk, véleményem szerint a mindennapi bőrápolásban is erre kell törekedni.

És hogy visszatérjünk az organikus kozmetikum témakörére, a florencebio esetében egy olaszországi szervezet adta ki ezekre a kozmetikumokra a bio minősítést. ezen kívül a C-vitaminos szérumot egyetemi tesztelésnek is alávetették és arra jutottak ezek a vizsgálatok, hogy ez a termék hipoallergén. ami azt jelenti, hogy semmilyen irritációt, allergiás reakciót nem vált ki a szérum használata.

Érdemes még azt is megjegyezni, hogy ezek a kozmetikumok vegánok, nyilván természetesen a csiganyálas krém az kivétel. Viszont a csigáknak is jó soruk van, mert egy spatulával a csiga hasáról veszik a csiganyálat, ami nem okoz sérülést és nem is fáj a csiga számára. És ezután már vissza is engedik a farmra.

Az organikus kozmetikum lelőhelyével kapcsolatban hasznos információ még szerintem, hogy 13 ezer forintos vásárlás felett ingyenes a szállítás. Szerintem érdemes kihasználni ezt a lehetőséget és egyszerre több mindent is beszerezni.

A bőrápolás nagyon fontos, különösen az őszi-téli időszakban az, hogy a megfelelő vitaminokat megkapja a bőrünk. Hogy táplált és hidratált legyen. És az egyáltalán nem mindegy, hogy milyen krémeket, tonikokat, szérumokat használni.

Az organikus kozmetikum a jövő, a bőrünk és a környezetünk is meghálálja, ha ilyen termékeket használunk. Ha pedig megbízható, magas minőségben keresünk ilyen kozmetikumokat, akkor a florencebio.hu a tökéletes választás.