A hajszárító elengedhetetlen kellék a zenekarban

Életem egy fiús bandával, egyedüli lányként

Nem hiszitek el, de tényleg így van! Van egy zenekarom, akikkel gyakran járunk turnézni, és életeket ment, hogy ilyenkor velem van a hajszárítóm. Punk-rock-ot játszunk, én vagyok az egyetlen lány a csapatban, így képzelhetitek, milyen a hangulat. Laza, fiatalos, és nagyon bolond csapat vagyunk, egy valami azonban összeköt minket: mindannyian imádjuk a rock zenét, szeretünk zúzni, szeretünk kicsit kitűnni a tömegből. Bár nincs sok lehetőségünk, zenélünk, ahol csak tudunk, voltak helyek, ahová már hívtak minket. Ez mindig nagy szó egy zenekar életében, hiszen inkább az a jellemző, hogy mi keressük a lehetőségeket. Jó érzés azt tapasztalni, hogy egyre több emberhez jut el, amit csinálsz, és így egyre több platformon van lehetőséged megmutatni, mivel is foglalkozol. A fiúkkal ezért nagyon hálásak vagyunk az életnek, egyrészt, hogy bennünket így összehozott, másrészt pedig, hogy folyamatosan nyílnak ki újabb és újabb ajtók előttünk. Lehet, hogy valamit jól csinálunk?!

Hajszárító nélkül sehová! Még turnéra sem

De kicsit elkalandoztam. Szóval hajszárító. El sem tudjátok képzelni, milyen fontos tud lenni egy hajszárító a turnék során! Volt már, hogy ott aludtunk a helyszínen, mert olyan fergeteges bulit nyomtunk, hogy hajnalig tartott, és akkor már jobbnak láttuk nem útnak indulni, csatakosan és fáradtan. Ilyenkor jól jön, hogy van nálam hajszárító – normálisan le tudok zuhanyozni, hajat tudok mosni, és mivel meg is tudom szárítani, ahhoz képest gyorsan el is tudok készülni. A hajszárító árakkal azonban eddig nem voltam tisztában. Mármint, azt nagyjából nyilván meg tudtam saccolni, mennyibe kerülhet az a hajszárító, amit szeretnék. De azt vettem észre, hogy elég széles skálán mozognak az árak. Gyakorlatilag ötezer és húszezer forint között simán találni hajszárítókat… A Betsmarkt.hu-n azonban szerencsére mindig a legjobb hajszárító árakkal találkozik az ember, így én is onnan szereztem be életem eddigi legjobb hajszárítóját.

Ionizáló funkció, az én választásom

Elég sokat ráköltöttem ugyan, de azt hiszem, megérte. A kiválasztott hajszárító, amit végül megvettem ugyanis, ionizáló funkcióval bír. Többeknek most biztosan felszalad a szemöldöke – hogy mivel bír Ionizáló funkcióval! Annyira én sem voltam képben ezzel a fogalommal korábban, de a Bestmarkt-on nagyon jó leírás van róla, és engem meggyőzött. A funkció lényege, hogy segíti a töredezett haj ápolását. Nekem nagymamám például mindig azt mondta, hogy a legjobb az, ha a hajam magától megszárad, hagyjam inkább, hogy a friss levegő megszárítsa, mert ezek a modern készülékek csak tönkreteszik a hajat. Tulajdonképpen valahol igaza volt, hiszen ha hirtelen nagyon meleg hő éri a hajunkat, a hajszerkezet könnyed töredezetté válik. Ugye ti is tapasztaltátok már ezt hajszárítás után?

hajszárító árak
A jó hajszárító elengedhetetlen kellék a zenekari szettben

Az én hajam például kifejezetten hajlamos rá, hogy töredezzen, ezért nekem az ionizáló funkció kifejezetten áldásos hatású. Ez ugyanis a hajszárítás során negatív ionokat bocsát ki, és ezzel segíti, hogy a hajszálakon maradt vízcseppek elporladjanak és a hajgyökerek beszívhassák azt magukba. Így segít megőrizni a haj természetes nedvességtartalmát, és a haj szerkezetét sem rombolja tovább. A hajszárító árak közül talán ezé a legborsosabb, de higgyétek el, nem elég mindig az árat nézni. Vehettem volna kisebb teljesítményű, extra funkció nélkül nem rendelkező hajszárítót is, de nem érte volna meg. Sokkal többet kellene vesződnöm akkor a tükör előtt, és a hajam sem nem száradna meg könnyebben, sem nem érezném olyan frissnek és puhának, mint most. Minőségben és ár-érték arányban abszolút megérte, ajánlom másnak is!