A bababolt, ami isten háta mögé is kiszállítja a rendelésedet

A zenekar közvetlen baráti körében van egy kismama, akitől tudom, mi a friss anyukák legnagyobb rémálma. Ezt egy koncert után beszéltük meg, ahova ők is eljöttek.

Sok mindenre gondolhat az ember, mikor azt hallja, hogy “kismamák rémálma”. Én megkérdeztem, hogy szerinte mi lehet az, amitől a legtöbb friss anyuka fél.

Ő azt mondta, hogy az, hogy egyszer elfogy a pelenka. Ezt kicsit mókásnak tartottam, de aztán belement jobban a részletekbe.

Pelenkát találni ugyanis nem mindig a legegyszerűbb dolog. Vannak olyan hipermarketek, ahol azt gondolnánk, bármikor beugorhatunk egy pelenkáért, de sajnos nem ez a helyzet. Mint megtudtam tőle, nagyon sok fajta pelenka van és nagyon nem mindegy, hogy mit teszünk a gyerek alá.

Azt mondta, hogy sokszor jártak úgy, hogy nem vettek időben pelenkát, és több üzletet is körbe kellett járniuk, mert nem volt az a fajta, amit ők használnak. Sosem gondoltam bele, hogy ez ekkora baj lehet, de az elmondásuk szerint többször is előfordult már. Ez pedig akkor nem a legviccesebb, amikor messze laknak a nagyvárosoktól és nincsen sok lehetőségük a bevásárlásra vagy esetleg elromlik az autójuk, és nem tudnak elmenni pelenkát venni.

Ahol kisgyerek van, ott nagyon sok pelenka fogy, ezért miután párszor megesett velük, hogy kifogytak a pelenkából és nagyon nehezen tudtak csak találni, vagy nem is sikerült a kedvenc márkájukat venni, végül úgy döntöttek, hogy nem fognak többet találomra elmenni vásárolni.

Találtak egy oldalt, ahol még az isten háta mögötti kis faluba is kiszállítják a pelenkákat, amiket rendelnek.

A Bababolt, gyermekáru | LORD Shop az, ahonnan mostanában pelenkákat szoktak rendelni. Itt egyébként nagyon sok mindent lehet kapni. Nagyon sok pelenka van itt, és sosincs kifogyva az, amit ők használnak, ezért is kezdtek el innen rendelni. Sokszor kifognak egy jó akciót, és akkor nagyobb tételben rendelnek pelenkákat, amivel nagyon is jól járnak, hiszen a nagy értékű rendeléseket innen ingyenesen kiszállítják!

Azt mondta, hogy nagyon szeretnek innen rendelni, mert nagyon hamar megjönnek a rendelések, és mindig minden rendben van. Mindig pontosan azt kapják, amit kértek, és sokszor nagyon jutányos áron tudnak pelenkát venni, ami nagy tételben történő vásárláskor kifejezetten sok megtakarítást tud jelenteni.

Ami miatt kifejezetten kedvelik még az oldalt, az az , hogy babáknak és maguknak is tudnak venni innen tisztálkodószereket, vannak kedvezményes áron értékesített tisztálkodószer csomagok is, amikkel szintén sokat takaríthatnak meg.

Ők erre a Bababolt, gyermekáru | LORD Shop oldalra esküsznek, nekik ez vált be, és szerencsére a megbízható, gyors és pontos szállítás miatt nem is kell azon aggódniuk, hogy esetleg elfogyna a pelenka, mindig rendelnek, mikor észlelik, hogy csak pár darab van hátra.

Szerintük és szerintem is sokkal könnyebb így, internetes rendeléssel pótolni a hiányt, hiszen sokszor pont azért fogyott el a pelenkájuk, mert nem volt idejük elmenni vásárolni, vagy mire odajutottak, hogy elmentek vásárolni, már elfogytak a pelenkák otthon és a boltban is.

De a telefon mindig kéznél van, és amint érzékelik, hogy fogy a pelus, a Bababolt, gyermekáru | LORD Shop oldalon egyből rendelni is tudnak.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen gondokkal küzdenek az anyukák, de jó látni, hogy vannak oldalak, amik megkönnyítik a helyzetüket.

Zenészként nem igazán voltam tisztában ezekkel a gondokkal de úgy érzem, egy kicsit jobban értem, mennyire nagy felelősség is a gyerekvállalás.