Itt jó áron kapod meg pontosan azt, amire vágysz

Szeretek nagyon zenélni, gyerekkorom óta egy zenekar tagja vagyok. Annak idején kórustag is voltam, de a karmester elvett feleségül, és a házasság valahogy nem fért össze a közös munkával. Mózes nem csak a színpadon és a próbákon, hanem otthon is vezényelni akarta a dolgok menetét, és ezzel eléggé az agyamra ment. Felnőtt nő vagyok, ezt gondoltam, nem kell nekem megmondani, mikor mit csináljak, és fürdeni meg fogat mosni sem kell elküldeni, majd én tudom, mikor szeretném elvégezni ezeket a teendőket.

Szóval mindegy, a zene fontos szerepet tölt be az életemben, nagyon kevés olyan dolog van, ami fölülírná. Gyakran járunk Mózessel koncertekre is, meg persze megnézem őt mindig, amikor fellép, mégis csak a férjem, végül is ki menne el, ha nem én.

Mindenesetre tényleg sokat foglalkozom kottázással, dallammintázatokkal, és ezt az agymunkát, agytornát, kell valami fizikálissal is kompenzálni, olyasmivel, ami kevésbé erőfeszítés a szellemi síkon. Amikor egyszer Mózes böngészett a neten, láttam, hogy egy nagyon csinos, jó elrendezésű oldalt nézeget, és nem is értettem elsőre, hogy mi az, mert egy gumi volt a fejlécén. Megnézhetitek itt az oldalt, ez a gumidiszkont.hu weblapja, nagyon menő, de amikor rákattintottam először, mert megtetszett a dizájn, még nem tudtam, hogy ez egy autógumikkal foglalkozó oldal, hogy itt különféle gumiabroncsokat árulnak.

Ekkor kezdődött el az autómániám, azon belül is halálosan belebolondultam az autógumikba. A gumidiszkont.hu oldala annyiban volt sokkal jobb a többinél, hogy itt az olyan laikusok is sok információt össze tudtak halászni a gumikról, és nem zavarodtak meg a bonyolult szakkifejezések zavaros útvonalaiban. Mózes ámulattal figyelte, ahogy böngészem az oldal hasznos információit, hogy pontról pontra beírom a gumi keresőbe a gumik típusait, hogy képben legyek a fajtáikkal, minőségükkel. Örültem neki, hogy itt nyári gumit is lehet rendelni, a sajátom ugyanis éppen elkopott eléggé, szóval életemben először, önállóan rendeltem a kocsimra nyári gumit, és meglepő módon olyan magabiztos tudást szedtem magamra a gumidiszkont segítségével, hogy egyáltalán nem voltam bizonytalan a rendelésemben. Még Mózes is meglepődött, hogy nem kértem ki a véleményt, meg persze a karmester önérzetének is sérelmet okoztam azzal, hogy átvettem az irányítást egy kardinális kérdésben.

 

Meglepő, de tényleg nagyon magabiztos voltam, és amikor megjött a rendelés, ami egyébként nagyon kedvező árú volt, (nem csak a gumik, hanem a kiszállítási díj is eléggé olcsó volt, ahhoz képest, milyen minőséget kínál a gumidiszkont), kiderült, hogy tényleg tökéleteset rendeltem, és minden a helyén volt, aminek a helyén kellett lennie.

Megköszöntem Mózesnek, hogy megmutatta nekem ezt az oldalt, ő meg kicsit megenyhülve, hogy végül is volt köze a sikerhez, megpuszilta a homlokomat.

Amikor a nyári gumit kipróbáltuk, nagyon elégedettek voltunk, a kocsi úgy ment, mintha teljesen új volna, szinte hasított az úton, szálldogált, nagyon menő volt, lehúztuk az ablakot is, felvettük a napszemüveget, hogy átüssön a királyságunk a világba.

Összességében nagyon elégedettek voltunk a nyári gumikkal, itt, a gumidiszkont.hu oldalán tényleg minden nagyon kifogástalan, egyszerűen össze sem mérhető az oldal a többi autógumissal, a márka olyan világszintű minőséget kínál, amivel nehéz versenyezni. Mindenesetre ajánlom mindenkinek tiszta szívvel, nekem már az egész család megrendelte a kocsijára illő autógumikat a gumidiszkonttól, szóval most már gumi rokonok is vagyunk.

Mózes megbékélt, mert sajátjának tudja a sikert, hiszen végül is ő ajánlotta az oldalt, azóta is, eltelve ezzel a sikerrel, mutogatja a barátainak is, akik kivétel nélkül meggyőzetnek végül a gumik tökéletességéről. Lassan már elfogynak az olyan ismerőseim, akik nem innen rendelnek!