Végre pihenni is tudtunk közösen

A zenekarommal rengeteget utazunk. Már régóta űzzük a szakmát, ha lehet ezt így mondani. Sok kilométer, sok-sok eladott jegy és telt házas koncert van már a hátunk mögött. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert az elején pont jókor voltunk jó helyen, így néhány embertől már a kezdetek óta nagyon nagy segítséget kapunk, amiért a mai napig hálásak vagyunk.

Mindenben segít nekünk a menedzserünk, vele aztán megfogtuk a jó Isten lábát. A rajongók is nagyon hűségesek, támogatnak minket, viszik a hírünket.

Persze néha jól esik egy kis pihenés, hiszen a zenekarozás mellett azért mindannyiunknak van más munkája is, van, aki több projektben dolgozik egyszerre. Úgyhogy megbeszéltük, hogy keresünk nyár végén egy olyan hétvégét, amikor mindenki szabad és ráér és elmegyünk valahova, ahol még nem voltunk. Kizárólag pihenésről, nézelődésről volt szó, semmi munka. Így az igazi.

Meg is találtuk azt a hétvégét, amikor mindenki szabaddá tudta tenni magát a kis lazulgatáshoz. Megbeszéltük utána, hogy Harkányba megyünk, mindenkinek azonnal eszébe jutott az a bizonyos gyógyfürdő. És a szép táj. És a csendes környezet. És hogy így távol lehetünk a város zajától, ami őszintén, mindenkinek nagyon hiányzott már.

A harkányi szállások nagyon sokrétűek, azonban mi hamar megtaláltuk a megfelelő hotelt. A Baranya Hotel hamar elnyerte a tetszésünket, hiszen pont szemben van a gyógyfürdővel, amiért mindenki annyira odavolt. Még volt is egy jó kis csomagajánlat, amit igénybe tudtunk venni. Volt benne egy csomó minden, kedvezmények is például. A reggeli bőséges volt, nekem nagyon tetszett, hogy egyébként nem volt teletömve az egész helység és nem kellett olyan sokat sorban állni. Szépen, ízlésesen minden ki volt készítve és ha elfogyott valami, azonnal utána is töltötték. A kávé nagyon finom volt, bevallom az őszintét, ittam egyet a reggeli elején és a végén is, annyira ízlett.

A többiek is meg voltak elégedve. Könnyen megközelíthető, ráadásul a környéken csomó mindent lehet csinálni. A gyógyfürdő is velünk szemben volt, ahova már az első nap el is mentünk. Kényelmesek voltak a szobák, az ágyakkal sem volt gond és egyáltalán nem hallottunk át semmit a szomszéd szobákból, aminek én külön örültem, mert voltunk már jó néhány olyan helyen, ahol szó szerint még azt is át lehetett hallani, ha valaki levegőt vett. Az nagyon nem volt kellemes.

Hamar elment az a pár nap, de nagyon élveztük az együtt töltött időt, kicsit kiszakadtunk a minden napokból. Nem kellett azon agyalnunk, hogyan szervezzük meg a turné állomásait, hogyan és mikor pakoljunk be a turnébuszba, mit vigyünk magunkkal és ilyesmi. Legközelebb is elmegyünk közösen valahova, mert mindannyian nagyon élveztük ezt a pihenőt.